Quantcast

http://picasion.com/

Παιδικές χαρές στη Βέροια... ΤΕΛΟΣ!

Αναστέλλεται η λειτουργία τους μέχρι νεωτέρας
Από τον δήμο Βέροιας ανακοινώθηκε ότι με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου/11-3-2020/ΦΕΚ 55, κατεπείγουσες διατάξεις για τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του
κορωνοϊού COVID-19 και την ομόφωνη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, αποφασίστηκε:

Α) Κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων θα λαμβάνει χώρα διά περιφοράς και επί πλέον θα εξεταστεί η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

Β) αναστέλλει τη λειτουργία όλων των παιδικών χαρών, του δήμου μέχρι νεωτέρας.

Η υφιστάμενη κατάσταση θα επανεκτιμάται και θα προσαρμόζεται σύμφωνα πάντα με τις εκδοθείσες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

7 σχόλια:

  1. σήμερα το απόγευμα στην παιδική χαρα πάνω απο το έβδομο δημοτικό είχε παιδάκια και εφήβους.. κι ένας πατέρας κάπνιζε μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα ρομα παιδάκια που κυκλοφορουν από εδώ κ από εκεί θα γίνει κάτι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά δεν τα πιάνει ούτε κορονοϊός ούτε αστυνομία,

      Διαγραφή
  3. Έλεος θα ζαβλακωθουν στην τηλεόραση τα παιδιά μέσα στο σπίτι αφήστε τα να παίξουν! Να μείνουν σπίτι οι παππούδες να προστατευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λουκετάκια 2 ευρώ κανουν. Πάρτε και βάλτε στις πόρτες γιατί μετά το μεσημέρι σε όλες τις παιδικές χαρές ανοίγουν τα πορτάκια και μπαίνουν μέσα από παιδιά μέχρι μεγαλύτερους που κάθονται στα παγκάκια και καπνίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ