Quantcast

http://picasion.com/

Ούτε τώρα η Βέροια, 1-1 με την Καλαμάτα

«Κλώτσησε» το δώρο της Τρίγλιας που νίκησε με 1-0 τον Ιωνικό
Για μια ακόμη αγωνιστική, η «Βασίλισσα του Βορρά», έμεινε μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη, αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, ισορρόπησαν το παιχνίδι και ισοφάρισαν στο 44' με
γκολ του Μεληκιώτη, ο οποίος με κοντινή προβολή έπειτα από κόρνερ του Παυλίδη και ασταθή απόκρουση του Στεφανάκου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα αφήνει και τις δύο δυσαρεστημένες. Η μεν Καλαμάτα οδεύει προς τον υποβιβασμό, η δε Βέροια χάνει την άνοδο της στην Super Lague 2. 


Η Βέροια ξεκίνησε δυναμικά με δύο καλές τελικές στο 4' και στο 12' με τους Πασά και Σιμόνι αντίστοιχα. Η Καλαμάτα απάντησε με σουτ του Τριποτσέρη στο 28' που πέρασε ελάχιστα άουτ και ήταν αυτή που πήρε τελικά το προβάδισμα στο 35' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οσμάναγκιτς. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο λίγο πριν βγει το ημίχρονο στο 44' κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση όταν ο Μεληκιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε σημαντικές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με εξαίρεση τη φάση του 81' όταν το πλασέ του Μπουσμπίμπα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Πολίτης. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τέλος χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Πασά και Στάμου, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις η Καλαμάτα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκιοατά.

Στο τέλος του αγώνα ο αμυντικός της Βέροιας Στέλιος Μαραγκός δέχθηκε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Ημαθίας να αποχαιρετάει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον στόχο που είχε θέσει στην αρχή του πρωταθλήματος.

1 σχόλιο:

  1. KALLA POU SOTHIKAME APO TON PROTO GYRO ,,,,,ALIOS THA PEUTAME KATIGORIA,,,,,,ALEFA KALLA TA ELEGES PRHN 3 MHNES, ALLA DEN SE AKOUGANE EPIDH NOMIZOUNE OTH H MPALA EINE TETRAGONH ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ