Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν η Αλεξάνδρα διδάσκει μόδα!

Γράφει η fashion icon
Πριν αρχίσω να σας γράφω και ακολουθώντας όλες αυτές τις fashionistas σε instagram και facebook, πάντα αναρωτιόμουν πως καταφέρνουν και είναι καθημερινά τόσο chic και περιποιημένες με τους ρυθμούς ζωής που έχουμε, ειδικά στις πόλεις! Είμαι
σίγουρη πως και εσύ έχεις την ίδια απορία! Θα μου πεις αυτή είναι η δουλειά τους -να πουλάνε την εικόνα τους- κι όμως αν το καλοσκεφτείς δεν είναι καθόλου δύσκολο να το πετύχεις, αρκεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν κάνουν κάτι μαγικό όταν ντύνονται στην τρίχα, ούτε φυσικά έχουν ένα «στυλίστα» να τις ντύνει από το πρωί ως το βράδυ. Απλά με τόση εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα, έχουν πλέον γίνει άριστες στο πώς να προσεγγίσουν το ζήτημα.

Το πώς θα ντυθούμε, λοιπόν, με «στυλ» – in fashion και φυσικά να νιώθουμε άνετα, είναι ένα θέμα που απασχολεί τουλάχιστον τις περισσότερες από εμάς, καθημερινά. Αρχικά, θα σου πω ένα μυστικό. Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις όλη σου την περιουσία για να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου κάθε σεζόν. Άλλωστε όπως έχει πει και το απόλυτο fashion/style Icon της εποχής Coco Chanel: «Η μόδα αλλάζει, το στυλ μένει αναλλοίωτο». 


Τολμώ, έτσι, να σου πω ότι το Style Icon, δεν ακολουθεί κατά γράμμα την μόδα. Είναι δύσκολο «να είμαστε γυναίκες», συμφωνούμε όλες σε αυτό, αλλά το ταξίδι είναι τόσο απολαυστικό. Γι’ αυτό σου ετοίμασα μια γκάμα φωτογραφιών από την σύζυγο του Αριστομένη Γιαννόπουλου. Πίστεψέ με, αν ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας που προωθεί η όμορφη Αλεξάνδρα, σίγουρα, η διαδικασία επιλογής του τέλειου outfit θα γίνει περισσότερο διασκεδαστική, θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και φυσικά θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο. Πάρε μια γεύση από τις εμφανίσεις που έκανε το τελευταίο μήνα:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ