Στην τελική ευθεία έχει μπει η Γέφυρα Κούσιου, με το έργο να ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, αν και χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να φτάσουμε σ' αυτό το σημείο. Πλέον, το μεγάλο βήμα έγινε, οι δυο όχθες του Τριποτάμου, η οδός Ακροπόλεως και η οδός Βλάχων Ηρωίδων έχουν ενωθεί και οι εργασίες έχουν μπει σε στάδιο «σιδερώματος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην γλώσσα τους οι μηχανικοί. Θέλει βέβαια αρκετή δουλειά ακόμα, μέχρι να πάρουμε στα χέρια τα «κλειδιά» του έργου και να δοθεί η Γέφυρα στην κυκλοφορία. Ωστόσο, πλέον το έργο θυμίζει Γέφυρα και μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Συγκίνηση και βαθιά συναισθηματική φόρτιση προκάλεσε η επίσκεψη του Ματθαίου Τσαχουρίδη στο πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στο
-
Ξεκίνησαν τα πρώτα κομβόι για Αθήνα - Το ραντεβού δόθηκε στον Περιφερειακό - Θα διανύσουν 1.040 χλμ για να δούνε το
-
Καταδίκη μεσάζοντα που παρίστανε τον εκπρόσωπο ολλανδικής εταιρίας - Αθώοι άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι
-
Μίλτος Πασχαλίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη και άλλα 11 υπαίθρια μουσικά δρώμενα με σπουδαίους καλλιτέχνες
-
Μια διαφορετική και αρκετά χιουμοριστική ιστορία παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία της
-
Η θρυλική Generation X επιστρέφει για ένα βράδυ αναμνήσεων και διασκέδασης
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
«Τον μετέφερα στα Επείγοντα σε ημιαναίσθητη κατάσταση και υπέγραψα εγώ για να γίνει η αιμοκάθαρση, ώστε να του σώσουν
-
Ξυλοκοπήθηκε με απίστευτη βιαιότητα, αλλά δεν υπάρχουν ίχνη αίματος, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό
-
Nothing Else Matters... εκτός από το συγκεκριμένο live, που θα παρακολουθήσουν πάνω από 120.000 άτομα!





Από ότι φαίνεται πάντως, ο πρώτος που πέρασε απέναντι είναι ο (πανταχού παρόν) Γενικός Γραμματέας του Δήμου, που τράβηξε πολλά (μαζί με άλλους) για να φτάσει τη Γέφυρα στο τέλος της.
ΑπάντησηΔιαγραφήτραβηξε πολλα;;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήμε τα λεφτα ετοιμα να "φωναζουν" και δεν μπορουσαμε τοσα χρονια να κανουμε το εργο;;;;;
μαλλον δεν ειμαστε ικανοι για πολλα
Να είμαστε ακριβείς, αυτός δεν έκανε καμία λάθος μελέτη, άλλος πρώην που έφυγε από τα κοινά έκανε την "πατάτα". Ο γενικός γραμματέας με τη διαχειριστική επιτροπή διαχειρίστηκαν τα χρήματα και για αυτό δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΙ ΕΙΤΕ ΝΕΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΊΩΝ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ.
Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ.