Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ώρα σιδερώματος για την Γέφυρα Κούσιου

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Γέφυρα Κούσιου, με το έργο να ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, αν και χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να φτάσουμε σ' αυτό το σημείο. Πλέον, το μεγάλο βήμα έγινε, οι δυο όχθες του Τριποτάμου, η οδός Ακροπόλεως και η οδός Βλάχων Ηρωίδων έχουν ενωθεί και οι εργασίες έχουν μπει σε στάδιο «σιδερώματος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην γλώσσα τους οι μηχανικοί. Θέλει βέβαια αρκετή δουλειά ακόμα, μέχρι να πάρουμε στα χέρια τα «κλειδιά» του έργου και να δοθεί η Γέφυρα στην κυκλοφορία. Ωστόσο, πλέον το έργο θυμίζει Γέφυρα και μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της.

4 σχόλια:

  1. Από ότι φαίνεται πάντως, ο πρώτος που πέρασε απέναντι είναι ο (πανταχού παρόν) Γενικός Γραμματέας του Δήμου, που τράβηξε πολλά (μαζί με άλλους) για να φτάσει τη Γέφυρα στο τέλος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τραβηξε πολλα;;;;;
    με τα λεφτα ετοιμα να "φωναζουν" και δεν μπορουσαμε τοσα χρονια να κανουμε το εργο;;;;;
    μαλλον δεν ειμαστε ικανοι για πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είμαστε ακριβείς, αυτός δεν έκανε καμία λάθος μελέτη, άλλος πρώην που έφυγε από τα κοινά έκανε την "πατάτα". Ο γενικός γραμματέας με τη διαχειριστική επιτροπή διαχειρίστηκαν τα χρήματα και για αυτό δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΙ ΕΙΤΕ ΝΕΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΊΩΝ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ.
    Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ