Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφερε την Κρήτη στη Βέροια

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, στην πρώτη επιλογή των πολιτών της Βέροιας ήταν η διασκέδαση στα μπουζούκια. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το «Voice», με το κέφι να κρατάει μέχρι τα ξημερώματα. Το παραδοσιακό πρόγραμμα, εξαιρετικά αφιερωμένο στην λεβεντομάνα Κρήτη, κράτησε για πάνω
από μια ώρα, με τις μαντινάδες να προκαλούν γέλιο και ξεσηκωμό. Ο Αντώνης Χαβαδάκης, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες εμφανίζεται στην Ημαθία και έχει όλο το πακέτο, καθώς εκτός από πολύ καλός λυράρης και τραγουδιστής διαθέτει σκηνική παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του στη λύρα και φροντίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τα τραγούδια του και τις εμφανίσεις του τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποφεύγοντας να «εκθέσει» στη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, ο Χανιώτης καλλιτέχνης κατά το παρελθόν είχε κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο, ωστόσο αυτό συνέβη για λίγο διάστημα, καθώς στη συνέχεια αφοσιώθηκε στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

Παράλληλα, συνεχώς ανοδική πορεία έχει το τελευταίο του τραγούδι «Πόλεμος», που έχει γίνει ύμνος στα clubs, γεγονός που σίγουρα χαροποιεί ιδιαίτερα τον Κρητικό καλλιτέχνη, ο οποίος σύντομα ετοιμάζει και νέες μουσικές εκπλήξεις.


Διαβάστε τις 50 ερωτοαπαντήσεις με τον Αντώνη Χαβαδάκη με κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ