Quantcast

http://picasion.com/

Στο Νοσοκομείο Βέροιας... #Κρατάμε_γερά!

«Χρόνια πολλά Ελλάδα - Ενωμένοι θα νικήσουμε» το μήνυμα του Διοικητή
25η Μαρτίου σήμερα, ανήμερα της εθνικής επετείου και από το Νοσοκομείο της Βέροιας, που δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό μαζί με όλες τις υγειονομικές μονάδες της χώρας μας, μας ήρθε μια όμορφη φωτογραφία με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με τη λεζάντα «Χρόνια Πολλά Ελλάδα! #Κρατάμε_γερά! Ενωμένοι θα νικήσουμε». Μια φωτογραφία, που λόγω της ημέρας, είναι γεμάτη συμβολισμούς. 
Οι Έλληνες ενωμένοι, κέρδισαν τους αγώνες για την ελευθερία τους και τώρα, καλούνται ακόμα μια φορά, ενωμένοι και πάλι και με το αίσθημα της ατομικής ευθύνης να τους βαραίνει περισσότερο από ποτέ, να κερδίσουν και τον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Στην πρώτη γραμμή αυτού του «πολέμου», το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων και του Νοσοκομείου Βέροιας, που με υψηλό φρόνημα, κρατάει ακόμα γερά.

4 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστουμε αλλα κρατατε και αποστασεις μεταξυ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύουν!εχουν βγάλει της μάσκες και σχεδόν αγγαλιαζοντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έρθει η φωτιά στα πόδια σας ,θά τό δούμε (και στη πόρτα μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσάς σας ευχαριστούμε. Την Διοίκηση όμως θα την ευχαριστήσουμε όταν ανοίξει με το έτσι θέλω τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου έστω και άδεια για να τη χρησιμοποιήσει όπως μπορεί ακόμη και σαν αίθουσα αναμονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ