Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές! Στη Volley League ο Φίλιππος

Ιστορικές στιγμές για το τμήμα βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας καθώς μετά την επικράτηση επί της ΧΑΝΘ με 3-0 σετ στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' στο Μακροχώρι για την 17η αγωνιστική, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του. Σε πελάγη ευτυχίας ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Πιτούλιας, μαζί με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που πλαισιώνουν τη διοίκηση του συλλόγου και πίστεψαν από την αρχή της σεζόν σε αυτό το εγχείρημα. Ο αγώνας που ήταν για μια ακόμη φορά παράσταση για ένα ρόλο για τους Βεροιώτες, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μιας και η πρωτοβουλία να δοθούν όλα τα έσοδα της αναμέτρησης σε συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ήταν αυτό που είχε τη μέγιστη σημασία. Ο κόσμος της Βέροιας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, κόπηκαν 500 εισιτήρια και συγκεντρώθηκε το ποσό των 2500 ευρώ. Παρών στο γήπεδο σ' ένα ακόμη ματς και ο δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιο Διαμάντη και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών κ. Αλέξανδρο Τσαχουρίδη χάρηκαν με την ψυχή τους την άνοδο του Φιλίππου στα σαλόνια της Α1. Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης οι παίκτες του Τζιουμάκα έκαναν επίδειξη δύναμης στα δυο πρώτα σετ, κερδίζοντας τα με 25-12. Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί και λίγο πριν το τέλος του από τα μεγάφωνα του γηπέδου, ανακοινώθηκε η ήττα της Κομοτηνής με 3-1 στο Πανόραμα, αποτέλεσμα που έχρισε και μαθηματικά τον Φίλιππο πρωταθλητή. Οι ''ερυθρόλευκοι'' πήραν και αυτό το σετ με 25-23 και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για το ιστορικό επίτευγμα που πέτυχαν για το σύλλογο.

Φίλιππος Βέροιας-ΧΑΝΘ 3-0 (25-12, 25-12, 25-23)

Διαιτητές: Χανός-Σαρακινίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τζιουμάκας): Ντίνας 5 (2/4 επ., 3 μπλοκ), Παπαδημητρίου 11 (8/21 επ., 3 μπλοκ, 38% υπ. - 23% άριστες), Ηλίας 1 (1/1 επ.), Τζιουμάκας 3 (3/7 επ., 67% υπ. - 17% άριστες), Στίγγας 2 (1/2 επ., 1 μπλοκ), Τζελάτι 15 (10/17 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ) / Μιχελάκης (λ, 67% υπ. - 67% άριστες), Στεφανίδης 6 (5/7 επ., 1 άσσος, 62% υπ. - 31% άριστες), Μπουτόπουλος (λ), Παπάζογλου 2 (1/2 επ., 1 μπλοκ), Καρασαρλίδης 3 ( 2/5 επ., 1 μπλοκ),Τσιάρας, Ρεμπούτζιας, Ιωαννίδης 1 ( 1/3 επ.).

5 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια σε όλους!μπράβο για το πρωτάθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι δημοσιογράφοι της πόλης όταν έγινε το μπαμ και ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Φιλίππου στην Α2 αναστατώθηκαν και έλεγαν διάφορα αναφορικά με το συγκριμενο τμήμα. Τώρα αγαπητοί μου δημοσιογράφοι της πλάκας κρυφτείς στα καβουκια σας και απολαύστε την ομάδα στην Α1.Μπραβο Βεροιώτη που ήσουν δίπλα στην ομάδα βόλεϊ από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βολει δεν το ήξερα καλά αλλά μέσα από την ομάδα του Φιλίππου και τις νίκες πήρα την απόφαση να κατέβω στο ΕΑΚ να δω την ομάδα και να γνωρίσω καλύτερα το άθλημα.Απλα έμεινα έκπληκτος από το πόσο ωραίο άθλημα είναι το βολει και από το πόσο σοβαρή ήταν η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια.Μπραβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία εικόνααααα.... Μετά από κάθε αγώνα ολοι οι παίκτες και πολλά μικρά παιδιά με τη σημαία που έγινε viral! Μπράβο σας παιδιά για αυτή την σπουδαία επιτυχία και ένα μεγάλο μπράβο για τα έσοδα που προχθεσινού παιχνιδιού που πήγαν για καλό σκοπό.Αξιοι πρωταθλητές και στο γήπεδο αλλά και στην καρδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ