Quantcast

http://picasion.com/

Μυαλό, δεν βάζουμε με τίποτα!

Την ώρα που ολόκληρος πλανήτης βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με εκατομμύρια πολίτες να μένουν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους για να αποφύγουν τον φονικό ιό, κάποιοι συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με ανώριμο και προκλητικό τρόπο. Η εικόνα από ένα παγκάκι στον Φράγμα του Αλιάκμονα,
μαρτυράει το μέγεθος της ανοησίας ορισμένων συμπολιτών μας. Μια μεγάλη παρέα έσπασε το... «Μένουμε Σπίτι», πήγαν όλοι μαζί στην εξοχή, ήπιαν το καφεδάκι τους και γέμισαν με σκουπίδια την περιοχή. Πραγματικά, βλέποντας την συγκεκριμένη εικόνα κατανοείς πως κάπου εδώ σταματάει η λογική και αρχίζει ο παραλογισμός. Άραγε τους ήταν τόσο δύσκολο να πάνε και να πετάξουν τα σκουπίδια τους σ' ένα κάδο που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πιο εκεί; 

19 σχόλια:

  1. Από κάτι τέτοιες κινήσεις θα έρθει και η ολική απαγόρευση για όλους. Μακάρι να το καταλάβουμε όλοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι που ψηφίζουν τσιπραλ6 & cooli....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή και σύνεση!! όσο γι αυτους που πήγαν στο Φράγμα καλά έκαναν! Απόλαυσαν από τα τελευταία τους γεύματα σε αυτή τη ζωή...είναι απλά επιλογή τους! Κατά τα άλλα ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! VERIOTI όπου βλέπεις κάτι τέτοιο, κανε αναρτήσεις μπας και βάλουν μυαλό ορισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι τέτοιες εικόνες με κάνουν να σκέφτομαι αν άραγε αξίζουμε τη Δημοκτρατία ....
    Μόνο άνθρωποι δεν είμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει ὁ καγκεμπίτης/σταζίτης/σιγκουριμίτης/σεκουριτατετζῆς νά κρυφτῇ, καί ἡ χαρά δέν τόν ἀφίνει._

      Διαγραφή
    2. Παρατηρω σε ολα τα σχόλια σου μιλάς απαξιωτικά σε οτι αφόρα την κοινή λογική με αριστεροφασιστικες ερμηνείες.
      Κουραζεις και δε προσφέρεις τροφη για σκέψη με τα αλαμπουρδεζικα που γραφεις.
      Καλο κουραγιο













      Διαγραφή
  5. Αυτές τις μέρες ας κατέβει και η αστυνομία καμία βόλτα κατά εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πέσουν πρόστιμα, αλλιώς δεν γίνονται άνθρωποι. Στη Γερμανία δεν τολμάνε να τα κάνουν αυτά διότι ξέρουν ότι θα "φάνε" το πρόστιμο.
    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν ερμηνεύω σωστά αυτά που βλέπω, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα έκαναν κατά λάθος ή από αμέλεια αυτά που βλέπουμε στην εικόνα. Αποκλείεται. Επίτηδες γίνονται όλα. Κάποιοι, αλήτες κατά τη γνώμη μου, το έχουν βάλει σκοπό να προκαλούν με τη στάση και τις ενέργειές τους την υπόλοιπη κοινωνία. Αμέλεια θα μπορούσα να αποδώσω αν πάνω στο τραπεζάκι υπήρχε ένα ποτήρι. Δεν μπορεί, όμως, σε μια παρέα αρκετών ατόμων να μην υπήρχε έστω ένας που να έλεγε "αυτά τα σκουπίδια εδώ θα τα αφήσουμε;". Δεν μπορεί. Επίτηδες γίνονται. Γιατί αυτά τα "ζώα" νομίζουν ότι με τέτοιου είδους ενέργειες θα προκαλέσουν την προσοχή κάποιων. Τόσο τους κόβει. Αν πάλι, βέβαια, δεν ερμηνεύω σωστά και όντως πρόκειται για αναισθησία κάποιων, τότε τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ ανησυχητικά. Και από την πλευρά μου, δε λυπάμαι τους ίδιους, αλλά τις οικογένειες στις οποίες μεγάλωσαν ή συνεχίζουν να μεγαλώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς που δουλεύαμε στην πυροπροστασια και ειδικά στο φράγμα ήτανε πεντακάθαρο ας το βλέπουν η πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και ξέρω πόσο ζώα είμαστε εμείς οι άνθρωποι δεν μου φαίνεται κ αληθινή η φωτό.δεν γίνεται να έχει το τραπέζι 13 καφέδες από 3 διαφορετικά μαγαζιά.και μετά μας πειράζουν τα αδέσποτα.το ζώο αν το δείξεις αγάπη θα αλλάξει χαρακτήρα εμείς με τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτός που έβγαλε τι φωτο τι δουλειά είχε εκεί?Η ανήκει στους στασιαστες και έστειλε σε σας τη φωτο για να διαφημίσει ποσό ζωα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος θέλει ας βγεί. Εσείς που μένετε σπίτι τι αγχωνεστε; αφου μένετε σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι οι ίδιοι που όλοι αποκαλούν «τα αλάνια της Βέροιας» οι «φίρμες κλπ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Fake foto. 13 καφεδες από διαφορετικά μαγαζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι πραγματική η φώτο το ειδα με τα ίδια μου τα μάτια στις 10 και μισή το πρωί ανεβαίνοντας γι τα χωρια των Πιερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μην χάσουμε την κοινή λογική,από έναν ιό που χτυπά τους πνεύμονες.Ειναι λάθος που αφήνουν σκουπίδια.Ειναι λάθος που πηγαίνουν παρέες στο ίδιο παγκάκι.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ,ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ,Η ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 24 ΩΡΕΣ. Κινδυνεύεις περισσότερο μέσα στο λιντουλ όταν αγοράζεις σαλάμι μπύρας με άλλους 90 σε κλειστό χώρο με σύστημα αερισμού θέρμανσης παρά όταν περπατάς στα ριζώματα και σε χέζει μια καρακάξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικα δηλ..ελεος..Αν ειναι δυνατον, βγαινετε που βγαινετε, πεταξτε τα ρημαδια τα σκουπιδια σας στον καδο που ειναι παραδιπλα σας..Ως ποτε ποια;;αλλοι τα μαζευουν κ αλλοι τα κανουν παλι ρημαδιο!!! Ανεγκεφαλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ