Quantcast

http://picasion.com/

Μήνυμα συμπαράστασης σε στρατιωτικούς και αστυνομικούς του Έβρου στέλνει η Εύξεινος Λέσχη

Από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Όλοι οι Έλληνες αγωνιούν με την πρωτόγνωρη και ανησυχητική κατάσταση που συνεχίζεται στην παραμεθόριο γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Ανατολικής Θράκης αλλά και στα θαλάσσια σύνορα μας. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες όπου η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου μας φέρνει το χαρμόσυνο άγγελμα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της παλιγγενεσίας της πατρίδας μας αλλά και από την άλλη πλευρά η πανδημία του κορονοϊού μας δοκιμάζει με την πρωτόγνωρη επιθετικότητα του, οι σκέψεις μας στρέφονται στους τραντέλλενες φύλακες των συνόρων μας.

Εκφράζοντας τη σκέψη όλων των μελών του συλλόγου σας μεταφέρουμε τη στήριξή μας σε όλους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και σε όλους τους συμπολίτες του Έβρου και των νησιών μας που περνούν ώρες ανησυχίας με τις ορδές προσφύγων-μεταναστών να βρίσκονται στα σύνορα, μια ανάσα από την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε και όλους όσους συνδράμουν στην φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας με οποιοδήποτε τρόπο και τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι πρέπει να δείξουμε ομοψυχία, αυτοσυγκράτηση και ενότητα. Είμαστε νοερά μαζί σας και οι σκέψεις μας να σας συνοδεύουν για ευόδωση και αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας.

Επιβάλλεται αυτές τις δύσκολες στιγμές λαός και αρχές να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που βιώνει η πατρίδα μας. Αδέλφια είμαστε νοερά μαζί σας σε κάθε σημείο της Ελλάδας και αν μας χρειασθεί η πατρίδα θα την υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο και από κάθε τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ