Quantcast

http://picasion.com/

Μήνυμα αισιοδοξίας σε μπαλκόνι της Βέροιας

Μια γλυκιά καλημέρα από τον Προμηθέα... που μας έφτιαξε τη μέρα!
Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, με τον περισσότερο κόσμο να είναι κλεισμένος στα σπίτια του, προκειμένου να προστατεύσει τους εαυτούς του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και τον γενικό πληθυσμό, τ
α μπαλκόνια μας έχουν γίνει πλέον ένας από τους λιγοστούς τρόπους φυσικής επικοινωνίας με τους συνανθρώπους μας. Πριν από λίγες ημέρες οι Βεροιώτες βγήκαν στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Σήμερα, αυτό που είδαμε σε μπαλκόνι της Βέροιας, μας έφτιαξε λίγο την ημέρα!

Συμπολίτης μας από τον Προμηθέα, σε μια προσπάθεια επικοινωνίας και αναπτέρωσης του ηθικού των συμπολιτών του, κρέμασε στο μπαλκόνι του πανό με μια πολύχρωμη «Καλημέρα», έναν ήλιο και ένα ουράνιο τόξο, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας στους γείτονες και τους περαστικούς. Γιατί πάντα μετά τη μπόρα, έρχεται το ουράνιο τόξο. Και αν προσέξουμε τώρα, όλα θα πάνε καλά. Ίσως η πιο γλυκιά καλημέρα που μπορεί να δεχθεί κάποιος τις ημέρες αυτές. Σε ευχαριστούμε!


35 σχόλια:

  1. Κανένας καθηγητής που κάθεται σπίτι και πληρώνεται θα είναι.Αν είχε μαγαζί με κανένα χιλιάρικο νοίκι δύο υπαλλήλους και ενάμιση δάνειο,θα έγραφε πέφτω πιάστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος 6 μήνες διακοπές...καθόλου άσχημα! Κατα προτιμηση όμως την αλλη φορα ο ιος να μας βρει αρχες Σεπτέμβρη, μη χασουμε τζάμπα και το καλοκαίρι...

      Διαγραφή
    2. Οι Καθηγητές δεν μένουν σε ολοκαίνουργα σπίτια των διακοσίων χιλιάδων όπως αυτό φίλε. Μόνο αυτοί που σαν εσένα έχουν καταθέσεις και μπορούν και σχολιάζουν στις 12:37 πίνοντας καφέ. Κανένας ζαίος εμπαθής θα είσαι....

      Διαγραφή
    3. Δασκαλάκο ...δε το πιάσες το νόημα του 12.37! Δεν σχολιάζει το σπίτι αλλά τη διάθεση και τη κατάσταση που βρίσκονται οι εκπαιδευτικοι...Κάθε μέρα "καλοκαιρι" -καθε μέρα πληρωμή.. για ρωτα τι τραβανε οι υπολοιποι,.

      Διαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλασικά καραγκιοζιλίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μεσημέρι φίλη μου μπράβο του έτσι πρέπει να ήμαστε όλοι αισιόδοξη πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου θυμίζει τον πρίγκιπα της Ζαμούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΨΩΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παει αρχισαν να σαλταρουν μερικοί...και ειμαστε ακόμα στην αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο μίζεροι είστε ρε!!! με τπτ δεν μπορείτε να χαρείτε.Ένα μεγάλο μπράβο στον συμπολίτη μας για την αισιόδοξη κίνηση νάναι καλά.Μπράβο Βεροιώτη που το "τσίμπισες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΡΑΛΑΛΑ!!!
      ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα και σε σενα και σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντώντας στα κακεντρεχη σχόλια, έγινε από δύο αδέρφια που προτίμησαν να αξιοποιήσουν το μένουμε σπίτι στέλνοντας ένα μύνημα ελπιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τα κακεντρεχη σχόλια, ήταν ιδεα και δημιουργία δύο παιδιών που θέλησαν να αξιοποιήσουν το "μένουμε σπίτι" στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μήνυμα επλίδας θα έρθει -εάν έρθει σύντομα- μόνο από την ευλαβική τήρηση των μέτρων. Πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να το παλέψουμε όλοι μας.
      Σε κάθε περίπτωση μια καλήμερα καλή είναι αλλά..."ιταλίζει" ελαφρώς.

      Διαγραφή
  12. Το βράδυ θα ανεβάσει και "καληνύχτα" με led !😂 Ωραία κίνηση πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ στα 4 παιδιά που ζουν εκεί και έκαναν την μητέρα τους χαρούμενη και περιφανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΜΗΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟ "ΧΕΡΑΚΙ" - ΤΗΝ ΙΔΕΑ - ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!
      ΒΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ".

      Διαγραφή
    2. Σε λυπάμαι ειλικρινά

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

      Διαγραφή
  14. Έλεος Θεέ μου με τη μιζέρια σ αυτή την πόλη!! Καλημέρα λέει κανείς, το μπελά του βρίσκει... αν κάποιοι θέλετε να ζείτε συνεχώς μες στη μιζέρια κάντε το αλλά κρατήστε το για τους εαυτούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσεις ολοι με τις "ελαφροτητες" σας μεσα σε αυτην την ασχημη κατασταση που ολοι ειμαστε στριμωγμενοι και σε κινδυνο απο πολλες πλευρες τι θελετε να ξετρελαθουμε με τις ιδεες σας και τα πανό σας ρε παιδια;
      οκ! ευχαριστουμε πολυ!

      Διαγραφή
  15. Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και ευαισθησία στον κόσμο.
    Κάποιος γράφει κάτι όμορφο.
    Κάποιος ταΐζει ένα αδέσποτο.
    Οι σκατοψυχοι να μας αδειάσουν την γωνία.
    Παράκληση να περάσει το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν έβαζαν και μία φωτογραφία του κούλη από δίπλα, θα τό 'λεγες και black humour.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η καλημέρα δεν πειράζει κανέναν, πανέμορφη η εικόνα από το να βλέπεις βράκτια, το θέμα τής οικονομίας είναι πολύ σοβαρό και αφού ξεπεράσουμε αυτό το θέμα με τον ιό και αυτήν την υπερβολή θα κάνει να συνέλθει η τοπική αγορά τουλάχιστον 6 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς όλους εσάς που σχολιάζετε αρνητικά θα ήθελα να σας πω ότι αν θέλετε εσείς μπορείτε να συνεχίσετε την μίζερη χωρίς νόημα, ίσως, ζωή σας... Εμείς πάντως κάθε πρωί θα ξυπνάμε και θα κρεμάμε αυτό το πανό. Κάθε πρωί θα λέμε Καλημέρα με τον δικό μας τρόπο. Έστω κι ένα χαμόγελο από κάποιον που το είδε θα μας κάνει χαρούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;; ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΓΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΟΥ... "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"
      ΕΣΥ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ" ΕΣΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;; ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΖΩΗ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ;;;

      Διαγραφή
    2. Απόψε ποιον χειροκροτούμε;

      Διαγραφή
    3. Δεν καταλαβαίνω τι έκρηξη σου...Είμαι μια κοπέλα λυκείου και προτίμησα αντί να κάθομαι όλοι την ημέρα με το κινητό να ασχοληθώ και με κάτι πιο δημιουργικό... Και όχι η ζωή μου δεν είναι τέλεια αλλά προσπαθώ να την κάνω όσο καλύτερη μπορώ...Και εννοείται πως δέχομαι τα αρνητικά σχόλια αλλά δεν θα τα αφήσω να περάσουν έτσι... Θα τα απαντήσω.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΚΟΠΕΛΙΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ! ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΗΓΟΥΝΤΑΙ.
      ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΘΕΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η " ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ!
      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ-ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ.
      Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ