Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον Υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ο Χαρέλας στον Έβρο

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, είχε συνάντηση την Δευτέρα 30 Μαρτίου στο φυλάκιο των Καστανιών ο Βεροιώτης πρόεδρος των συνοριοφυλάκων που βρίσκεται εδώ και μήνες στον Έβρο και από την πρώτη
στιγμή αυτής της έντασης που ξεκίνησε την 28η Φεβρουαρίου στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Έχουν πλέον κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού τα Σώματα Ασφάλειας και οι Ένοπλες δυνάμεις κατάφεραν να ανακόψουν με επιτυχία τα μεταναστευτικά κύματα που κατευθυνόταν μαζικά προς την Ελλάδα. 

Κατάφεραν όμως να ενώσουν και όλους τους Έλληνες σε μια προσπάθεια που κράτησε σχεδόν ένα μήνα, διαμηνύοντας πως τα σύνορα της Ελλάδας φυλάσσονται καλά. Αυτό που ζήτησε ο πρόεδρος των συνοριοφύλακων από την πολιτική και φυσική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, όπως πληροφορηθήκαμε, δεν ήταν άλλο παρά να αλλάξουμε σελίδα πλέον στην συνοριακή φύλαξη της χώρας μας. 

Η συνεργασία της Αστυνομίας και των Ενόπλων δυνάμεων στη συνοριακή φύλαξη μπορεί να κάνει απροσπέλαστα τα σύνορα σε κάθε μαζική μεταναστευτική πίεση, ανεξαρτήτου ποιος την κατευθύνει. 

Από την πλευρά του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, διαβεβαίωσε πως η κατεύθυνση αυτή είναι πλέον αναγκαία και πως δεν εφησυχάζουμε. Τα Σώματα Ασφαλείας μαζί με τις Ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν στην ουσιαστική φύλαξη των συνόρων, διεμήνυσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ