Με επιτυχία η θεματική εβδομάδα για την Γυναίκα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεματική εβδομάδα που ήταν αφιερωμένη στην Γυναίκα. Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει την πρωτοβουλία που είχαν ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και τον «Έρασμο». «Ο Δήμος Βέροιας, το Κέντρο Κοινότητας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και ο «Έρασμος» ευχαριστούν θερμά το Κέντρο Υγείας Βέροιας και το Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού Γ.Ν. Ημαθίας, Μονάδα Βέροιας, που συνέβαλλαν στην διεξαγωγή προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων ΠΑΠ ΤΕΣΤ σε ωφελούμενες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Βέροιας. 

Επίσης ευχαριστούν θερμά τη Φωτογραφική Ομάδα «Αντίθεσις», την ειδικότητα Φωτογραφίας του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, τη Μουσική Ομάδα «Χωρίς Μπούσουλα», την Ειδικότητα Κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας, σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και το Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας που πλαισίωσαν τη θεματική Εβδομάδα. 

Θερμές ευχαριστίες επίσης στη ΚΕΠΑ για την υποστήριξή της. Επίσης, ευχαριστούν τις ομιλήτριες κ. Βούλα Πατουλίδου και κ. Βασιλική Πλιόγκου, όπως και το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Μονόγραμμα, και τη ζωγράφο κ. Τούλα Χαριτίδου για την πρόθεση τους να συμμετέχουν στην εκδήλωση που αναβλήθηκε. Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις εκδηλώσεις. Ευελπιστούμε σε παρόμοιες κοινές δράσεις στο μέλλον με σκοπό την προάσπισή της θέσης και των δικαιωμάτων της γυναίκας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ