Quantcast

http://picasion.com/

Στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού και των συναθροίσεων η Δημοτική Αστυνομία

Καθημερινές περιπολίες σε πλατείες, πάρκα και αθλητικές εγκαταστάσεις
Με το μήνυμα «Μένουμε σπίτι - Μένουμε υγιείς», η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας κάνει έκκληση προς τους κατοίκους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και κυρίως τις συναθροίσεις σε πλατεία, πάρκα και αθλητικές
εγκαταστάσεις, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Το φαινόμενο των συναθροίσεων παρατηρήθηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες στη Βέροια, τόσο από παρέες, ειδικά νεαρών ατόμων, που αψηφώντας τους περιορισμούς, συγκεντρώνονταν σε διάφορα σημεία της πόλης, όσο και από μεμονωμένους περιπατητές ή αθλούμενους, που συγχρωτιζόταν σε ανοιχτούς χώρους άθλησης. Για το λόγο αυτό, η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, θα προβεί σε καθημερινούς ελέγχους των ανωτέρω σημείων, προκειμένου να τηρούνται από τους πολίτες τα μέτρα προστασίας και αποφυγής διασποράς του ιού. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, εφαρμόζοντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, ενημερώνει τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις,  τις συναθροίσεις σε πλατείες - πάρκα - αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Η Υπηρεσία θα πραγματοποιεί καθημερινούς ελέγχους για την εφαρμογή των ανωτέρω.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία τις καθημερινές ημέρες από ώρα 09:00 έως 13:00 στα τηλέφωνα: 2331350610 -2331350695 και στο email: dim.astynomia@veria.gr.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ

14 σχόλια:

  1. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΓΕΝΕΙΣ.ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου μιλάνε και νομίζουν ότι είναι σεριφιδες .Για χαλαρώστε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ οι δικές μου 2-3 εμπειρίες μαζί τους μου δίνουν το δικαίωμα να πω το αντίθετο. Τώρα θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν και τη δική μας συμπεριφορά προς αυτούς. Είναι δεδομένη η επιθετική συμπεριφορά του Έλληνα όταν κάποιος άλλος του επισημάνει κάποιο λάθος του. Να τα λέμε και αυτά.
      Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί και μεροληπτικοί στην κριτική σας.

      Διαγραφή
  3. Στο φράγμα θα πάει η αστυνομία να βάλει τάξη;
    Κάθε μέρα ..... Πρωτομαγιά και καθαρή Δευτέρα..... όσο διαρκεί ο καλός καιρός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις φορες τους εχω κανει καταγγελια για παρατημενο αυτοκινητο στη γειτονια μου εδω και χρονια,αλλα τιποτα αυτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ίσως να είναι και οι μοναδικοί δημόσιοι υπάλληλοι της Βέροιας που είναι τόσο αντιπαθέστατοι στον κόσμο, και όχι επειδή κάνουν το καθήκον τους, αλλά αντιθέτως γιατί είναι τεμπέληδες και αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με τα σχόλια, δυστυχώς... Όλοι τους στη δημ. Αστυνομία αχώνευτοι και αγενείς!!! Ιδιαίτερα οι γυναίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πράγματικα η έννοια του τεμπέλη Δήμ. Υπαλλήλου
    Είναι γελοίο το ότι δουλεύουν μόνο 5 μέρες τη βδομάδα και κάθονται τα Σαββατοκύριακα,Αν είναι δυνατόν,,,,μηδέν έργο στην πόλη καλά που υπάρχουν οι τροχονόμοι της αστυνομίας .εξαλλου όταν για λίγο καιρό τους πήγαν τους δημοτικούς στην κανονική αστυνομία οι μισοί παραιτήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να κοιτάνε μπας και πάρει το μάτι τους κανένα πραγματικό έγκλημα (π.χ. κλοπές/διαρρήξεις/βανδαλισμούς/λαθρό), και ν' αφήσουν τις αηδίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους παράνομους προσπαθουν να συνετισουν και οχι τους νομιμους!!εγω προσωπικά τους ευχαριστω που μας προστατευουν απο το δικαιωμα να περναμε με τα παιδια μας απο τις διαβασεις, τις ράμπες και τα πεζοδρόμια.. Μπράβο που μας διευκολύνουν με την κατ οικον επισκεψη για το γνήσιο υπογραφής!!Με την προσπαθεια τους να απομακρυνουν τα παρανομα τραπεζοκαθίσματα γιατί ενα ασθενοφόρο,ενα πυροσβεστικό οχημα απο που θα περάσει; Γερό στομάχι σας ευχομαι παιδιά κ συνεχίστε την προσπάθεια σας.. Κουράγιο για τις μερες αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λέτε ασυναρτησίες,όταν καταργήθηκε το σώμα της δημοτικής αστυνομίας ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ από νομοταγείς διπλοπαρκαρισμενους υπεύθυνους με αλληλοσεβασμο πολίτες.Το ότι υπάρχει μπαχαλο στη πόλη με τραπεζοκαθίσματα είναι πολιτική απόφαση.Υπαρχει τρόπος λένε όλων των προβλημάτων ,αλλά κάποιοι δε σπάνε αβγά.Μπειτε γιουτουμπ και δείτε τον Μπεο πως σπάει αυγά στον Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είναι αγενείς και πιστεύει ο οποιοσδήποτε ότι προσβάλλεται από τη συμπεριφορά τους μπορεί άνετα να κάνει σχετική καταγγελία ή ακόμη και μήνυση. Το πρόβλημα με τη Δημοτική Αστυνομία είναι ότι δεν λειτουργεί τόσο αυστηρά όσο θα έπρεπε. Το γεγονός δηλαδή ότι περνάνε βλέπουν τον αναίσθητο να έχει σταματήσει στο πιο ακατάλληλο σημείο να παρακωλύει όλη την κυκλοφορία και απλά χτυπούν τη σειρήνα αντί να κατέβουν και να τον γράψουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το ίδιο ισχύει και για την τροχαία. Μη ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια πόλη που τα πάντα βρίσκονται σε απόσταση το πολύ δέκα λεπτά με τα πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι ρε φίλε και αμέσως κλήση!!! δε χάλασε ο κόσμος εάν σφυρίξουν και για 1-2 λεπτακια.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ