Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απολαύστε τα νηστίσιμα του «M33» με take away ή delivery στο 2331020007 - 6983474200

Καλαμαράκια, κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, φαλάφελ, μπιφτέκι λαχανικών, φλογέρες λαχανικών και νηστίσιμες σως και τυριά!
Το «Grill M33» υποδέχθηκε τη νηστεία με τις λαχταριστές του νηστίσιμες προτάσεις, που μας κάνουν να δούμε τη νηστεία με καλό μάτι και να μη μας λείψει καμιά γευστική απόλαυση! Για όλη τη Σαρακοστή, το «M33» θα προσφέρει λαχταριστούς κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, φαλάφελ, μπιφτέκι λαχανικών, καλαμαράκια, σε μερίδα και σε σάντουιτς, καθώς και νηστίσιμη μαγιονέζα και νηστισιμες σως μουστάρδας και σως κέτσαπ για να συνοδεύσετε τα αγαπημένα σας σάντουιτς!
Θέλεις να απολαύσεις ένα λαχταροζουμερό burger; Το «M33» έχει και νηστίσιμη πρόταση με μπιφτέκι λαχανικών, ντομάτα, μαρούλι, σως με νηστίσιμη μαγιονέζα και νηστίσιμο τυρί!
Θέλεις να απολαύσεις το αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο της μεσανατολικής κουζίνας; Στο «M33» θα βρείτε τορτίγια με φαλάφελ (ρεβυθοκεφτές), μαρούλι, ντομάτα, κρεμμυδάκι, πιπεριά και νηστίσιμη σως!
Και για ορεκτικό, προτείνουμε πεντανόστιμες τραγανές φλογέρες λαχανικών με πικάντικη σως.

Συνεχίζουμε τη λειτουργία μας μόνο με take away και delivery στα τηλέφωνα 2331020007 - 6983474200
Το κατάστημα μας συνεχίζει να λειτουργεί με delivery και take away. Φροντίζουμε για την ασφαλή εξυπηρέτηση σας τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και μην ξεχνάτε «μένουμε σπίτι για το καλό μας».

«Grill M33»
Μητροπόλεως 33, Βέροια
Βρείτε μας και στο facebook: M33 GRILL



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ