Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λέτε να χιονίσει στο κέντρο της Βέροιας; - Δείτε σε ποια χωριά θα το στρώσει

Την επέλαση του χιονιά θα δεχθεί τις επόμενες τρεις ημέρες η Ημαθία, με τα βουνά του Βερμίου και τα Πιέρια Όρη, να ντύνονται στα «λευκά». Όπως αναφέρουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι ραγδαία, με τον υδράργυρο να φτάνει ακόμα και τους μηδέν βαθμούς
Κελσίου. Ειδικά, στα χωριά Σέλι, Ξηρολίβαδο, Κουμαριά, Λευκόπετρα, Καστανιά, Τριπόταμο, Γεωργιανούς, Σφηκιά, Δάσκιο, Χαράδρα, Φυτειά και Συκιά αναμένεται να το «στρώσει», ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Βέροιας (ξημερώματα της Τετάρτης 2 Απριλίου - δείτε τον πίνακα...).
Ακόμα όμως κι αν δεν πέσουν οι πρώτες νιφάδες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ο καιρός θα χαλάσει απότομα, με έντονες βροχοπτώσεις και χιονόνερο. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να κανονίσετε από τώρα τις δουλειές σας...

5 σχόλια:

  1. Έχει να πέσει πείνα στην Βέροια από φέτος..... Άμα χιονίσει και παγώσουν τα ροδάκινα κτλ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , ενώ αλλιώς δε θα έχουν που να τα βάλουν τα κέρδη...Ξυπνάτε!!

      Διαγραφή
  2. Ετοιμαστείτε...Και τα Χριστούγεννα που έρχονται κάπως έτσι μας θέλουν οι Τσιόδρες και οι υπόλοιποι της συμμορίας.. ''Fake'' χιόνι θα πέσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ