Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κραυγή αγωνίας από τον Εμμανουηλίδη: «Ο κορωνοϊός μας καθήλωσε»

Την έντονη ανησυχία του για την πορεία του τουρισμού, λόγω κορωνοϊού, εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Απόστολος Εμμανουηλίδης. Ο έμπειρος τουριστικός πράκτορας της Βέροιας, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με καθηλωμένα τα λεωφορεία στο προαύλιο
της επιχείρησης και αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Κορωνοϊός μας καθήλωσε! Ας βάλει ο Θεός το χέρι του. Να εξαφανισθεί ο Ιός απ' την Ελλάδα μας! Αλλιώς θα λυγίσουν και τα σίδερα». 

Είναι αλήθεια πως στο κλάδο του τουρισμού, υπάρχει μεγάλος φόβος πως το φαινόμενο θα γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο, καθώς υπάρχουν μαζικές ακυρώσεις ταξιδίων σ' όλες τις χώρες και ειδικά στην Ιταλία που μέχρι στιγμής δείχνει να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. 

Η αρχή έγινε σε ότι αφορά την περίοδο του Πάσχα, όπου πολλά γκρουπ τουριστών και συλλόγων αποφάσισαν να ακυρώσουν τις εκδρομές τους, τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό. 

Παράλληλα, η έκρυθμη κατάσταση στον Έβρο έχει δημιουργήσει και ανασφάλεια σε πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν με Τουρκικές αερογραμμές.

Δείτε φωτογραφίες από τα καθηλωμένα λεωφορεία της Βέροιας:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ