Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κραυγή απόγνωσης από Ναουσαίο στο ΜEGA: «Η Νέα Υόρκη θα γίνει η νέα Λομβαρδία»

Ο Αλέξανδρος Λαφαράς*, με καταγωγή από την Ημαθία και κάτοικος πλέον της Νέας Υόρκης μετέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA την επικρατούσα κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού στις ΗΠΑ. «Ιδιαιτέρως σοβαρή είναι η κατάσταση εδώ, και μέχρι τέλος Απριλίου ίσως να μιλάμε
για τη νέα Λομβαρδία. Στις 10 Μαρτίου τα κρούσματα ήταν 140, δέκα μέρες αργότερα ήταν 7.100. Σήμερα έχουμε κοντά στα 45.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Τα μισά κρούσματα των ΗΠΑ είναι στη Νέα Υόρκη. Δεν υπήρχε η απαραίτητη συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης και από πλευράς Αρχών. Η Νέα Υόρκη είναι σε έκτακτη ανάγκη, ο κυβερνήτης της πολιτείας δεν ακύρωσε για παράδειγμα την παρέλαση του Αγίου Πατρίκιου από την αρχή», ανέφερε συγκεκριμένα.
*Ο Αλέξανδρος Λαφαράς με καταγωγή από τη Νάουσα είναι διευθυντικό στέλεχος μιας Αμερικανικής βιομηχανικής εταιρίας, 120 ετών με εγκαταστάσεις σε διάφορες περιοχές της Αμερικής και υπεύθυνος διαχείρισης ρίσκου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στη διοίκηση επιχειρήσεων και στα χρηματοοικονομικά. Είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης και τους τελευταίους τρεις μήνες παρακολουθεί πολύ στενά την εξέλιξη της κρίσης, μέσω στατιστικών και μαθηματικών μοντέλων. Είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις τάσεις που έχουν δημιουργηθεί όπως επίσης και τις συνέπειες.


5 σχόλια:

  1. Α ρε Αλέκο, α ρε Αλέκο, οι ΗΠΑ είναι μεγάλη, οργανωμένη υπερδύναμη. Προσπάθησε να προσαρμοστείς, δεν είσαι στο χωριό σου ακόμη. Οι υπερδυνάμεις μπορούν να διαχειριστούν την αύξηση του "φορτίου" στο σύστημα υγείας. Τα παραδείγματα πολλά: Γερμανία (50000 κρούσματα/ 200 θάνατοι, Ελβετία, Αγγλία, κτλ). Δεν θα πάθετε τίποτε, όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ;;

      Διαγραφή
    2. Με ανόητους και απείθαρχους πολίτες.....λαθος ερμηνεία δίνεις...καπου αποσκοπεί

      Διαγραφή
  2. το διασταυρώσατε αν είναι οντως επιστημων ο κυριος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλέξανδρος Λαφάρας είναι διευθυντικό στέλεχος της ALUMIL στη Νέα Υόρκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ