Quantcast

http://picasion.com/

Κλειστά σχολεία έως 10 Απριλίου - Τι θα γίνει με εκδρομές και Πανελλαδικές

Νέα παράταση 15 ημερών στο κλείσιμο των σχολείων λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Ειδικότερα με κοινή υπουργική απόφαση που αναμένεται να δημοσιευθεί το Σάββατο, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς
και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Παγώνουν όλες οι εκδρομείς

Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την παράταση του «παγώματος» όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών σε εσωτερικό και εξωτερικό. «Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Ενδέχεται να καθυστερήσουν οι Πανελλήνιες


Εξαιτίας της νέα παράτασης στο κλείσιμο των σχολείων, η Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον ANT1 τόνισε πως το Υπουργείο Παιδείας εξετάζει την επέκταση του σχολικού έτους, τη μείωση διδακτέας ύλης και τη καθυστέρηση στην έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. «Θα γίνει ότι χρειαστεί προκειμένου να μην χαθεί η σχολική χρονιά, ούτε και η ακαδημαϊκή χρονιά για τους φοιτητές», ανέφερε η υπουργός Παιδείας. Είναι πλέον φανερό ότι τα σχολεία δεν μπορούν να ανοίξουν ούτε μετά το Πάσχα, εκτός κι αν υπάρξει ραγδαία αποκλιμάκωση της κρίσης του κορωνοϊού. Οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν ότι με μείωση της διδακτέας ύλης και μικρή παράταση της σχολικής χρονιάς θα μπορέσει να σωθεί η χρονιά χωρίς να χαθεί το καλοκαίρι. Όσο για τις Πανελλαδικές; Εξετάζεται ακόμη και το σενάριο του Σεπτεμβρίου.

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση για εξ αποστάσεως διδασκαλία

Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε επίσης στην εντυπωσιακή ανταπόκριση που υπάρχει στα προγράμματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας, λέγοντας ότι έχουν συνδεθεί σχεδόν όλα τα λύκεια της χώρας, τονίζοντας όμως ότι έτσι δεν μπορεί να αναπληρωθεί η διδασκαλία στην τάξη και σημειώνοντας ότι στόχος της εξ αποστάσεως διδασκαλίας είναι η διατήρηση της επαφής των μαθητών με τους καθηγητές.

22 σχόλια:

  1. Δωρο Πασχα σε αυτα τα παλικαρια τους εκπαιδευτικους δεν έχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι εκπαιδευτικοί Χρόνια τώρα δεν παίρνουν δώρα μεγάλε...μάθε πρώτα πριν πεις την εξυπνάδα σου...αν ζηλεύεις τόσο τους εκπαιδευτικούς γιατί δεν έγινες και εσύ???δεν μπήκαν με μέσον σπούδασαν στις σχολές τους και προσπαθούν να διδάξουν τα παιδιά του κόσμου μήπως βγουν καλύτεροι άνθρωποι από όλους αυτούς που κράζουν με την πρώτη ευκαιρία τους πιο χαμηλά αμειβόμενους δηλ. υπαλλήλους.
      επαναλαμβάνω αν είναι τόσο ωραία να είσαι εκπαιδευτικός γιατί δεν έγινες και εσύ???

      Διαγραφή
    2. Επειδη μαλλον εισαι "φρεσκαδουρα" εκπαδευτικος, δε σημαινει οτι τοσα χρονια που καθοντουσαν και τα παιρναν στο full (δωρα, επιδοματα, εφαπαξ κλπ) πρεπει να τα ξεχναμε..Επισης σε σχεση και συναρτηση με το χρονο που εργαζεται καποιος ( ειτε ιδιωτικο ειτε ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ),τοτε ναι ρε συ, και πολλα παιρνεται ( με 4-6 μηνες διακοπες..)

      Επισης, επειδη βαζεις το μεσον , δεν ανεφερα για μεσον κλπ ( κανε μια βολτα απ τον ιδιωτικο τομεα που εκει αν δεν εχεις φερει return of investment και αποτελεσματα ΑΜΕΣΑ- οχι ενα γενικο "μηπως βγουν καλυτεροι ανθρωποι", λες και απ το σχολειο και ΟΧΙ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Καποιος εξαρταται για το αν θα γινει καλυτερος ανθρωπος ή οχι.

      Λογικα γνωριζεις, οτι και οι περισσοτεροι στον ιδιωτικο τομεα, ειναι ατομα με σπουδες ( πτυχια ΑΕΙ, Masters κλπ κλπ ) μεγαλυτερες των εκπαιδευτικων οποτε μην το πολυ αναφερεις σα γεγονος..οπως επισης και το γεγονος οτι εισαι απ τους πιο χαμηλα αμειβομενους Δ.Υ. (λογικο αφου δουλευεις λιγοτερο..) καταδεικνυει οτι ζεις σε "παραλληλο" συμπαν διαχωριζοντας Δ.Υ. απο ιδιωτικο τομεα ( εκει να δεις μισθους..), ενω αν ηταν και ησουν περηφανος και πιστευες οτι αδικεισαι τοτε θα συγκρηνοσουν με ολους και οχι θα αναφερωσουν σε Δ.Υ. μονο ( λες και ειμαστε Βορειοι και Νοτιοι..)

      Και τελευταιο ..επειδη αναφερεις πολυ γιατι δεν εγινα εκπαιδευτικος , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ, οπως επισης δεν σχολιαζω επειδη ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΣ...

      Αντε γεια, και προσεξε μην παθεις καμια κραμπα απ το ποκυ καθισιο..Τα νοσοκομεια και τους γιατρους τους θελουμε για αλλους λογους αυτη τη περιοδο...

      Διαγραφή
    3. ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΤΛ ΕΒΓΑΖΑΝ ( ΕΚΛΕΒΑΝ;;;;ΕΦΟΡΙΑ ΚΤΛ)ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ Ε;;; ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ Δ.Υ. Ε;;;; ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ;;; Ή ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΡΟΚΙ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ;;; ΡΕ ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Δ.Υ. ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝ. ΚΡΙΣΗ ΧΑΖΕΨΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

      Διαγραφή
    4. Το ενα μερος αρκετα σημαντικο του ιδιωτικου τομεα, για καντο πιο λιανα σε νουμερα γιατι μαλλον μπερδευσε ή μαλλον δεν εχεις επαφη με τη οραγματικοτητα ( μαλλον μιλας για τα αφεντικα των επιχειρησεων και οχι για του πληβειους , ειλωτες εργατες-υπαλληλους που δουλευουν μεχρι αργα το βραδυ σε γραφεια επιχειρησεις..) εκτος και αν νομιζεις οτι καθε υπαλληλος του ιδιωτικου τομεα εχει και απο ενα σπιτι στη Χαλκιδικη..

      Μαλλον απο το πολυ καθισιο το μυαλο σου εχει γινει πουρές και βλεπεις παντου mercedes και grand cherockee...

      Διαγραφή
    5. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Δ.Υ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ "ΠΛΗΒΕΙΟΙ" ΚΑΙ "ΕΙΛΩΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ι.Υ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;; ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ;;;
      ΑΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΏΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ . ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ε;;; ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ Δ.Υ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ Ή ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ή ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 400€ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ - ΕΝΑ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!

      Διαγραφή
    6. Άκουσε φίλε μου πολύξερε εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, αλλά οι δημόσιοι είναι οι μόνοι που δεν μπορούν να κλέψουν το κράτος.Κοίτα γύρω σου ποιοι έχουν μερσεντές, BMW, εξοχικά κτλ οι σουβλατζήδες, οι χασάπηδες, οι αγρότες κτλ με δηλωθέν εισόδημα 3 χιλιάδες ευρώ γιατί τα έχουν σε ονόματα παππούδων, γιαγιάδων, κτλ. κάθε χρόνο που κάνω φορολογικές δηλώσεις παθαίνω σοκ με αυτά που βλέπω κι αυτά που σκαρφίζονται οι πληβείοι και οι είλωτες εργάτες, όπως τους αποκαλείς . Σταμάτα λοιπόν να γράφεις βλακείες. Εκτίθεσαι.

      Διαγραφή
    7. ακουσε και εσυ φιλε πολυξερε....δεν ξερω απο που συμπαιρανες οτι ειμαι εκπαιδευτικος....το οτι τους υπερασπιζομαι λογω της εξυπναδας που πεταξες δεν σημαινει οτι ειμαι εκπαιδευτικος και εγω...υπηρξα φοιτητης εργατης ιδιωτικος υπαλληλος στελεχος επιχειρησης ανεργος και τωρα δουλευω απο το σπιτι μου μονος...εισαι τραγικος μεγαλε μ ολα αυτα που λες δεν σχολιαζω καν το 4 με 6 μηνες διακοπες...μαλλον εισαι σε αλλη χωρα δεν εξηγειται αλλιως...εκει που κανουν μαθημα και τα σκ...η θεωρεις οτι πρεπει να εργαζομαστε και τα σκ?εσυ που και καλα υπερασπιζεσαι τους εργατες...πεφτεις σε αντιφασεις γιατι το μονο που σε νοιαζει ειναι το γραφειακι σου και η τσεπουλα σου γι αυτο και κα εις κακεντρεχη σχολια σε τετοια δυσκολη περιοδο...εβγαλες καποτε ενα τει εγινες λογιστης πατας 2 πληκτρα κανεις τις φορολογικες δηλωσεις -απατες και μπορεις να κρινεις εσυ το ποσες ωρες μπορει να αντεξει ενας νηπιαγωγος με 20-30 νηπια να τρεχουν σε αιθουσες μπουντρουμια στα αθλια σχολεια μας η ενας δαδασκαλος με 30 μαθητες που κουβαλανε απο το σπιτι τους ηλιθιες συμπεριφορες στην αιθουσα κοκ....τι δεν σ αρεσει να σ ευτελιζουν την εργασια??θυμωσες ε ειμαι σιγουρος?εσυ γιατι κανεις το ιδιο τοτε?τι σου δινει αυτο το δικαιωμα εσενα?
      λοιπον παρε κανα μασκακι και κανα αντισηπτικο και πηγαινε στο γραφειο σου γιατι λογω των συνθηκων θα εχεις αρκετη δουλεια με το μπαχαλο στις επιχειρησεις με κλεισιματα απολυσεις επιδοματα κτλ....ναι αυτων των συνθηκων που αναγκαστικα κραταει μεσα ολο τον κοσμο και τους εκπαιδευτικους που εσυ κατηγορεις οπως και τα παιδια μας, αυτες οι ιδιες συνθηκες εσενα οπως και μερικους αλλους κλαδους ισως σας κανουν καλο εν μεσω γενικης κρισης...
      υγεια και καλη συνεχεια

      Διαγραφή
  2. Οι "εκπαιδευτικοι" θα πάρουν 800€;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΡΕΣ - ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μου δώσεις χρήματα τώρα που σταμάτησε η δουλειά μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ......και μην τολμήσεις και ξαναπείς παλιοκηφινα το "ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ..."Γιατί ξέρεις πως είναι αυτά...άνθρωπος τρώει ανθρωπο

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κλείσιμο των σχολείων φταίει που δεν πληρώνεσαι. Μην υπερβάλλομαι για λάθος πράγματα!!

      Διαγραφή
    3. για αυτον που λεει "ανθρωπος τρωει ανθρωπο" 8:48 :

      δε μας λες κυριος ,
      αυτο που συμβαινει στην πατριδα αλλα και σ ολο τον πλανητη ειναι αναλογο ΠΟΛΕΜΟΥ!! εαν ειχαμε επιστρατευση ( κατι τετοιο μας συμβαινει) εσυ θα φωναζες ετσι για το κλειστο σου καφενειο ή εστιατοριο ή οτι αλλη δουλεια κανεις;;;
      και να ξερεις οτι και πολυ λιγο ειναι "ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ" που λεει καποιος παραπανω. και φυσικα μην μπερδευεις στο μυαλο σου ανθρωπους ( καθηγητες) που δεν εχουν καμια σχεση με το κακο που μας βρηκε ολους.

      Διαγραφή
    4. Προς τον ασχετο-η στις 10.14..

      Εισαι εκτος τοπος και χρονου, δεν ειπα οτι φταινε οι εκπαιδευτικοι που δεν πληρωνομαι!! Αλλη δουλεια κανω..Μιλαω γενικα για ολο το κοσμο που ξαφνικα κλεινουν τα παντα, σταματουν τα παντα παγωνουν τα παντα και ειδικα για μενα που ειχα δουλεια με μαγαζια...Διαβασε καλυτερα και κατανοησε επιτελους ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΟΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ( ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΕΠ ΚΛΠ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ..) ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ (οχι αυτην που εκλεινε τα σχολεια παλια στις καταληψεις και εσεις εισασταν απεξω και κοιτουσατε, πριν πατε για καφε και μετα στα σπιτια σας..

      Διαγραφή
    5. Κυριος μαλλον εισαι εσυ αλλου για αλλου..Πρωτον και στο ευχομαι ειλικρινα καταστασεις ΠΟΛΕΜΟΥ να μην τις δεις και να μην τις ζησεις ποτε στη ζωη σου...Αν ειναι ετσι οι καταστασεις ΠΟΛΕΜΟΥ με τις επιχειρησεις και τα εργοστασια να δουλευουν κανονικα, σουπερμαρκετ , παντωπολεια, πρατηρεια, περιπτερα, καθαρηστηρια , delivery, γραφεια ανοιχτα..τον κοσμο να κανει τζοκιγνκ, και να βγαζει βολτα το κατοικιδιο του κλπ κλπ..τοτε μαλλον εισαι κςι συ ενας ακομα ςπο αυτους τους κηφινες εκπαιδευτικους που πληρωνονται και δεν εχουν τι να κανουν και σχολιαζουν στα blogs και στα sites ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ( τα ιδιαιτερα να ξες συνεχιζονται κανονικα εξ αποστασεων..)χρονο για να σχολιαζεις και να πουλας προλογο για ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ( επισης σου ευχομαι να μην ερθει η ωρα που θα παρεις το χαρτι για τον Εβρο-αυτο.. ειναι επιστρατευση..)

      Και ναι ρε, η δουλεια μου ειναι μια απ αυτες που λες που ειναι κλειστες, και αν δεν ειναι ανοιχτα, τοτε δε βγαζω χρημα για να συντηρησω την οικογενεια μου ρε, και πολυ περισδοτερο να πληρωσω τους φορους μου στο κρατος ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ!!!

      Και δεν ειπα ποτε οτι φταινει οι καθηγητες που ηρθε ο ιος...

      Διαγραφή
    6. και ομως ειναι οπως σε επιστρατευση αγαπητε. εσυ τι νομιζεις σε περιοδο πολεμου ολοι ειναι στο μετωπο;;; ολοι ειναι κλεισμενοι στο σπιτι και δεν βγαινει κανεις εξω;; ή μηπως κλεινουν τα παντα (γιατι αναφερεις εργοστασια και σουπερ μαρκετ κτλ που ειναι ακομα ανοικτα. σην ιταλια κλεινουν και αυτα).
      πραγματι ειναι δυσκολο, πολυ δυσκολο να κλείνεις τη δουλεια σου αλλα οι συνθηκες ειναι "πολεμου" και σε λιγο ανακοινώνονται μετρα που μονο οι γερμανοι μας τα επέβαλαν. υπομονη σε ολους και ο θεος βοηθος! ειναι πολυ νωρις να χανουμε απο τωρα το κουραγιο μας αγαπητε, δυστυχως, μαλλον εχουμε βαρυ και ανηφορικο δρομο μπροστα μας.

      Διαγραφή
  4. Με τον Αρμαγεδδών που έρχεται,φέτος έληξε η σχολ. Χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά δεν έχω καμία σχέση με τους εκπαιδευτικούς, αλλά μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται να φταίνε για όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα; Πριν από λίγο καιρό έφταιγαν και οι γιατροί και τώρα τους χειροκροτάτε. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεχίζει φαντάζομαι η κα Κεραμέως να πληρώνει τους καθηγητές... Ε βέβαια έτσι είναι... όλοι οι άλλοι μάλλον είναι κορόιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι ρε φιλε παγωνουν οι εκδρομες,τι κακο μας βρηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξυπνακια ξέρεις πόσοι άνθρωποι, γραφεία, μαγαζιά, ξενοδοχεία κλπ δουλεύουν από αυτές τις εκδρομές;;;; Κλείσε λοιπόν την τρύπα σου κ σκέψου πριν μιλήσεις

      Διαγραφή
  8. Παραμιλάει όλος ο κόσμος απ' την αναδουλειά, τις απαγορεύσεις και τα χρέη και υπάρχουν και σκέψεις για διαθεσιμότητα / απολύσεις εκπαιδευτικών. Το λες και επιστροφή στην κανονικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ