Quantcast

http://picasion.com/

Κλειστά και τα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας

Έκτακτη ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο
Στην απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου 2020 ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας. Μια απόφαση αναμενόμενη, καθώς κάποιοι καταστηματάρχες ήδη από το Σάββατο επέλεξαν να
κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους, τόσο για διασφάλισης της υγείας του προσωπικού και των πελατών, όσο και για τη μηδενική κίνηση στην αγορά, λόγω των περιοριστικών μέτρων. Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος και έπειτα από τις έντονες ανησυχίες των καταστηματαρχών, μετά από έκτακτη σύσκεψη μέσω διαδικτύου αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, το κλείσιμο των καταστημάτων μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020.

11 σχόλια:

  1. Αυτό ισχύει και για τα συνεργεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑΡΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ & ΠΙΣΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιους κλάδους αναφέρεται το κλείσιμο αυτό γιατί τα πλυντήρια αυτοκινήτων είναι ανοιχτά χωρίς να υπάρχει ανθρωπιά στα αφεντικά που έχουν αυτά τα μαγαζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας ρε Θωμά σε ποιο δουλεύεις και ποιος είναι αυτός που σε εκμεταλλεύεται ρε παλικάρι μου!

      Διαγραφή
  4. Καλά έκανε η πρόεδρος,το επιμελητήριο που έκανε αγώνα να εκλεγεί η ηγεσια του, να πιέσει μαζί τους συλλόγους,τους βουλευτές, για μέτρα οικονομικής ενίσχυσης, το πρόβλημα θα πάει πολλές εβδομάδες ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι να το κάνουν όλοι γιατί υπαρχουν και αυτοί που τρώνε στην πλάτες άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαγόρευση κυκλοφορίας για τις τρελογυναίκες από την αγορά, είναι επικίνδυνες για τη διάδοση του ιού, τίγκα ήταν τα καταστήματα καλλυντικών, αφού ψώνιζαν τα τελείως απαραίτητα (βαφές μαλλιών, κραγιόν, αρώματα κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμμια λυση για τις επιταγες που τρεχουν και τους υπαλληλους που πρεπει να πληρωθουν εχει να προτεινει ο συλλογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν πεθανεις πως θα πληρωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοβαρευτούμε κάποια στιγμή, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Στην Ιταλία διαλέγουν ποιος θα παιθανει και ποιος θα ζήσει. Μην φτάσουμε σε αυτό σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ