Quantcast

http://picasion.com/

Σε καραντίνα στο σπίτι του ο 49χρονος, το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ημαθία

Μετέβη για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Βέροιας - Εξαιρετική η υγεία του
Με την τήρηση του πρωτοκόλλου και όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας μετέβη το βράδυ της Τρίτης στο Νοσοκομείο της Βέροιας ο 49χρονος άνδρας, πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην
Ημαθία. Ο άνδρας που επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες από επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική, έθεσε αμέσως από μόνος του τον εαυτό του σε καραντίνα, μη ερχόμενος σε επαφή ούτε με τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ από τη στιγμή που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα, συμβουλευόταν ιδιώτη γιατρό. Η εξέταση του 49χρονου έγινε έπειτα από την ιχνηλάτηση που έγινε στους ταξιδιώτες και την Δευτέρα, προσήλθε στο Νοσοκομείο Βέροιας όπου και τηρώντας το πρωτόκολλο, έγινε η λήψη δείγματος για τη διενέργεια του τεστ, που εν τέλει βγήκε θετικό. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας, το βράδυ της Τρίτης, ο 49χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου, αφού τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και το πρωτόκολλο, μπήκε στο 2ο χώρο εξωτερικής απομόνωσης που διαθέτει η Μονάδα και αφού εξετάστηκε, του δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και επέστρεψε σπίτι του, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική.
«Θα υπάρξουν και άλλα κρούσματα - Να φερθούν με την ίδια υπευθυνότητα»

«Ο 49χρονος συμπεριφέρθηκε υποδειγματικά μετά την επιστροφή του. Έμεινε σπίτι και δεν ήρθε σε άμεση επαφή ούτε με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος με τον κορωνοϊό, θα υπάρξουν κι άλλα κρούσματα στην περιοχή μας. Πρέπει όλοι όσοι νοσήσουν να επιδείξουν την ίδια υπευθυνότητα με τον 49χρονο και να μείνουν σπίτι. Και να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό τους ο οποίος θα τους κατευθύνει», δήλωσε ο κ. Πλιόγκας.

15 σχόλια:

  1. περαστικα του και καλη υγεια σε ολους μας, αλλα τοσο αναγκαιο ηταν να παει στο εξωτερικο εν μεσω πανδημιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πηγε ταξιδι του μελιτος εξυπνακια...Για δουλεια πηγε, που μπορει να μην χωρουσε αναβολη!!Εσυ λες πολλες φορες οχι στο αφεντικο σου;; Εκτος και αν εισαι απο αυτους που θα ξαναπανε για δουλεια μετα τις 27 Απριλιου...

      Διαγραφή
  2. Η συμπεριφορά του εν λόγου κυρίου είναι υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση. Θα πρέπει να παιχτεί στον ΣΚΑΙ!!!

    Φτάνει τόσος Σπύρος Παπαδόπουλος για διαφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το λες αυτό. Πιο επικοινωνιακή διαφήμιση από αυτή του Παπαδόπουλου είχε πολύ καιρό να παιχτεί στην τηλεόραση. Με μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

      Διαγραφή
  3. είναι νοσοκομείο αναφοράς της βεροιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοντός ψαλμός..θέλει λίγες μέρες και θα φανεί εάν υπάρχει διασπορά στην πόλη μας. Και μετά θα θα βγάλουμε συμπεράσματα όλοι μας. Περαστικά στον ασθενή.και εύχομαι να μην νοσήσουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευγε εξαιρετικός επιστήμονας επαγγελματίας και στην κοινωνική ζωή του ενημερωμένος σωστός!!!!
    Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το2019 είχαμε 158 θανάτους από γρίπη εκ των οποιων 140 ήταν σε ΜΕΘ,πέρσι νοσησαν 300.000ατομα.Άρχες Μαρτίου κάθε τάξη είχε 3ως5 μαθητές και δεν άνοιξε ρουθούνι και τώρα καταστράφηκε ολόκληρη η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα τι αλλαξε;;;;

      Διαγραφή
    2. Αν δεν παρθουν μέτρα βρε ανεγκέφαλε, θα έχουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 158 θανάτους. Βλέπεις τι γινεται παραδίπλα ή τώρα άνοιξες τηλεόραση;

      Διαγραφή
    3. Λογοκρισία, μη λες τέτοια, είναι αντίθετα με τα λεγόμενα του πατριάρχη της ενημέρωσης Τσιόρδα.
      Αν είναι δημοκράτες, ας βγάλουν τους κατά πολύ περισσότερους επιστήμονες, που έχουν αντίθετη άποψη.
      Αυτό που λες το έχω ακούσει από έναν επιστήμονα και συμφωνώ.

      Διαγραφή
    4. Κόψε τα ληγμένα του καρανίκα.

      Διαγραφή
  7. Ξεπετάχτηκαν όλοι οι βλαμμένοι, και λένε πάλι τις γνωστές ανοησίες.
    "Η Ιταλία είχε το 2017 25.000 νεκρούς από τη γρίπη". "Η Αμερική έχει κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από τη γρίπη"
    "θέλουν να σας τρομοκρατήσουν","θέλουν να σας ελέγξουν"
    -Ακόμα και γρίπη να ήταν, (που δεν είναι, είναι πολύ πιο φονική νόσος,) μια ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ γρίπη σε πληθυσμό επίνοσο, δηλαδή χωρίς αντισώματα, θα σκότωνε εκατομμύρια ρε ηλίθιοι.
    - Σε ποια γρίπη η Κίνα έφτιαξε εξτρά νοσοκομεία. Σε ποια γρίπη η Ιταλία έβγαζε ανθρώπους από μηχανήματα για να σώσει τους νεότερους; Σε ποια γρίπη γέμισαν τα νεκροταφεία και στρατιωτικά οχήματα έβγαζαν παρέλαση τους νεκρούς;
    Θα συνεχίσει για πάντα αυτή η καραντίνα;; Μα όχι βέβαια. Ακόμα και πριν ίσως βγει φάρμακο ή εμβόλιο, αν έχουμε άφθονα, διαθέσιμα γρήγορα τεστ όπως βγαίνουν τώρα το ένα πίσω από το άλλο, θα τα κάνουμε μαζικά και θα απομονώνουμε μόνο τους φορείς ή τους πάσχοντες. Έτσι θα μπαίνουν σε απομόνωση αυτοί που χρειάζεται και όχι όλοι.
    Αλλά μέχρι τότε, αγοράζουμε χρόνο. Και μαζί ζωές. Γιατί αν αφήναμε την επιδημία να κάνει ότι ήθελε θα χάναμε το 10 %των γονιών μας τώρα, το 1 % από εμάς και λίγα από τα παιδιά μας.

    - "Mμήπως είστε εσείς οι ηλίθιοι που τσιμπάτε;;"
    Μπορεί, δοκίμασαν όμως μερικοί και άλλες λύσεις όπως η Βρετανία και έκαναν κωλοτουμπα ολκής.
    Ευτυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ηλίθιοι είμαστε γιατί το νόμισμα είναι ζωές.
    Θα γίνουμε σοφότεροι από αυτή την επιδημία;;
    Όχι. Θα συνεχίσουμε να λέμε τις ίδιες μαλακίες γιατί όπως είπαμε ο ιός δεν χτυπάει τους ηλίθιους αλλά τους αδύναμους.
    Αλλά γι αυτό ακριβώς γίνονται όλα αυτά. Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Έξυπνοι, χαζοί, γέροι, νέοι.
    Αλλά ΌΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eyo exo 5 pedia ke ine 16 Mera Mesa sto spiti eyo fovame poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πες τα Χρυσόστομος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ