Quantcast

http://picasion.com/

Καλωσορίζει την Κυβέρνηση «στο μέτωπο της λογικής» ο Καρανίκας

Με κείμενό του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Νίκος Καρανίκας καλωσορίζει τον κ. Μητσοτάκη στο «μέτωπο της λογικής» με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού όπως λέει ο ίδιος, αφού «παρενέβη εγκαίρως» γνωρίζοντας «ότι τέτοιες άγιες μέρες ο κόσμος θα πήγαινε στις εκκλησίες, όπως κάθε Πάσχα, και οι ασπασμοί με τα έθιμά μας θα μας αποδεκάτιζαν μαζικά». Ο Ημαθιώτης πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα υπογραμμίζει ότι «όλοι οι λογικοί άνθρωποι ανακουφίστηκαν με την εξαγγελία, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας» επισημαίνει τη συμβολή της Αριστεράς «ώστε η πίεση της λογικής να επηρεάσει στην απόφαση – κρίση, του κυρίου Μητσοτάκη αφήνοντας ένα έντονο κόκκινο χρώμα ως αίσθηση που ταιριάζει και με το Πάσχα των χριστιανών. Το άτυπο μέτωπο λογικής σας καλωσορίζει και σας περιμένουμε σε ανάλογα θέματα που χρειάζονται την Λογική και όχι αναχρονισμό, δεισιδαιμονίες και δογματισμούς”.

Ολόκληρο το κείμενο του πρώην συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης:

«Καλώς ήρθατε στο μέτωπο της λογικής κύριε Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κύριος Μητσοτάκης πιέστηκε από το μέτωπο της λογικής που άρχισε να διογκώνεται μετά την κοινωνικά επικίνδυνη, αντιδραστική και αντιεπιστημονική ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για τον Κορονοϊό (Covid 19).

Παρενέβη εγκαίρως πριν ξεφτιλίσουν και άλλο το κόμμα και την κυβέρνηση κάτι βουλευτές του και βουλευτίνες καταλήγοντας γονυπετείς στην εκκλησία για τη «θεία κοινωνία», το αντίδωρο της πίστης, για την ψήφο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι τέτοιες άγιες μέρες ο κόσμος θα πήγαινε στις εκκλησίες, όπως κάθε Πάσχα, και οι ασπασμοί με τα έθιμά μας θα μας αποδεκάτιζαν μαζικά.
 Το μέτωπο λογικής που άτυπα δημιουργήθηκε από πολίτες, φορείς, συλλογικότητες, οργανισμούς ήταν αυτό που οδήγησε τον κύριο Μητσοτάκη να διαχωρίσει, λίγο, λόγω συγκυρίας, την εκκλησία από το κράτος και την διοίκηση του, την πίστη από την Λογική. Κατάλαβε ότι δεν χρειάζεται να είναι άθεος, αριστερός, άπιστος, για να είναι λογικός με την πανδημία και τους θανάτους που προκύπτουν από την κακή αντιμετώπιση του.

Ήταν μεγάλο το Ρίσκο. Είναι μια κίνηση που θα δυσαρεστήσει την συντηρητική του πτέρυγα, τους θρησκόληπτους, τους δογματικούς, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι είτε χριστιανοί είτε άλλης θρησκείας, είτε ανήκουν στην αριστερά, είτε είναι φιλελεύθεροι, φιλελεύθερες, άθεοι και άπιστοι, όλοι οι λογικοί άνθρωποι ανακουφίστηκαν με την εξαγγελία, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας όπως ανακοίνωσε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η Αριστερά, ως μέρος αυτού του άτυπου μετώπου λογικής, λοιδορήθηκε από τους δογματικούς της ΝΔ και τους εκκλησιαστικούς κύκλους, αλλά δεν υποχώρησε και έτσι συνέβαλε ώστε η πίεση της λογικής να επηρεάσει στην απόφαση – κρίση, του κυρίου Μητσοτάκη αφήνοντας ένα έντονο κόκκινο χρώμα ως αίσθηση που ταιριάζει και με το Πάσχα των χριστιανών. Το άτυπο μέτωπο λογικής σας καλωσορίζει και σας περιμένουμε σε ανάλογα θέματα που χρειάζονται την Λογική και όχι αναχρονισμό, δεισιδαιμονίες και δογματισμούς».

12 σχόλια:

  1. Ποσο μεγάλο στρατηγικό μυαλό είσαι τελικά βρε άεργε, παρασιτικε Καρανικα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η αριστερή μαλακια πάει σύννεφο... τους πετάξαμε τους χαρταετούς πατριώτη...του χρόνου τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΗΚΕ Ο ΑΘΕΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ!ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ TRANSXEUAL ΜΠΑΡ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ!ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΩΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι όλα τα α.... άεργος άθεος απολιτιστος ανίκανος κ ανάξιος λόγου. Κ που ανάρτησαν τις βλακείες σου χάρη σου έκαναν. Άντε Γ εια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να γυρίζει παιδιά, να γυρίζει!... Αλλά όταν κολλήσετε οι καρανίκες από αυτό που πίνετε, ίσως συνέλθετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανονικά θά ἔπρεπε νά ντρέπωνται οἱ νεοδημοκράτες διότι ὁ Κούλης τους λαμβάνει τά... εὔσημα ἀπό τόν ἄθεο, ἄπατρι, σνοφίτη Καρανίκα, ἀλλά ποῦ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν τω μεταξύ έλεγα "μπράβο" στον Κούλη (περόλο που δε με εκφράζει) για τα μέτρα που πήρε. Αυτό το ανεπάγγελτο βαρεμένο Καρανίκα αφού τους συνεχάρει, μάλλον πρέπει να επανεξετάσω το "μπράβο" . Σίγουρα κάτι λάθος γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΑ ΑΜΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ