Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό ταξίδι Γίγαντα...

Η Βέροια αποχαιρετάει τον Αστυνομικό Λάμπρο Δημητρουλάκο
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βέροιας μετά τον απρόσμενο χαμό του Αστυνομικού Λάμπρου Δημητρουλάκου. Ο 48χρονος Αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε για πολλά χρόνια στην Τροχαία, «έφυγε»
από την ζωή το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαρτίου, βυθίζοντας στο πένθος την Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας (δείτε εδώ). Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, δεκάδες μηνύματα από φίλους και συναδέλφους του, κατέκλυσαν το διαδίκτυο αποχαιρετώντας τον αείμνηστο «Ζητά» με βαθιά θλίψη και συγκίνηση.
Να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν είχε βραβευτεί από τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη με εύφημο μνεία για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε καθημερινά στον Δήμο Βέροιας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου, μέσα σε στενό οικογενειακό κύκλο (λόγω κορωνοϊού), παρουσία μόνο του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας Διονύση Κούγκα.

Καλό ταξίδι «Γίγαντα»

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να δημοσιεύσει την θλιβερή είδηση του θανάτου ήταν ο Απόστολος Μούρτης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ημαθίας, μ' ένα λιτό μήνυμα αποχαιρέτισε τον συνάδελφό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι φίλε Λάμπρο! Από σήμερα πιο φτωχή η Αστυνομική οικογένεια της Ημαθίας! Φεύγεις νωρίς όμως... και εκεί πρώτος θα σαι!!!»
Συλλυπητήριο από την Δημοτική Αστυνομία

Επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του Λάμπρου Δημητρουλάκου εξέδωσε η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας. Ο εκλιπών για πολλά χρόνια συνεργαζόταν επαγγελματικά με την εν λόγω υπηρεσία και βρισκόταν στην πρώτη γραμμή για την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αναλυτικά:

«Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της για τον αδόκητο χαμό του Αστυνομικού-συναδέλφου Λάμπρου Δημητρουλάκου που τόσο ξαφνικά έφυγε από κοντά μας. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην σύζυγο και στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» ανέφερε η ανακοίνωση της υπηρεσίας.


Συλλυπητήριο από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Νομού Ημαθίας

Υπηρεσιακό παράδειγμα προς μίμηση χαρακτηρίζει τον Λάμπρο Δημητρουλάκο η Ένωση των Συνοριοφυλάκων, εκφράζοντας παράλληλα τα 
συλλυπητήρια στην οικογένεια και τονίζοντας πως η Διεύθυνση Αστυνομίας θα είναι από σήμερα φτωχότερη. Συγκεκριμένα: 

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Νομού Ημαθίας θρηνεί σήμερα τον χαμό του αγαπητού σε όλους συναδέλφου ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΥ Λαμπρου. Επί σειρά ετών όλοι είχαμε συνεργαστεί με τον μάχιμο αξιόλογο συνάδελφο, ο οποίος τυπικός στη δουλειά του πάντα πρόθυμος και χαρούμενος αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η Δ.Α. Ημαθίας είναι από σήμερα φτωχότερη».

Αποχαιρετιστήριο από το Κ.Α.Π.Α.

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας σας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου σας Λάμπρου Δημητρουλάκου, που έφυγε ξαφνικά και άδικα, ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε σας και στην οικογένειά σας».

Το τελευταίο αντίο από τον Φίλιππο 

«Ο Φίλιππος Βέροιας σύσσωμος εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια για τον χαμό του Αστυνομικού Λάμπρου Δημητρουλάκου. Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας γίγαντας έφυγε ξαφνικά. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήριο από την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αστυφύλακα Λάμπρου ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΥ, που «έφυγε» ξαφνικά και άδικα από κοντά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.»

E.A.Y.N.H.: «Ο Λάμπρος ήταν ένας από μας!»


Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Από χθες το απόγευμα, η αστυνομική οικογένεια της Ημαθίας πενθεί βαρύτατα. Αιφνίδια και απροσδόκητα, έφυγε από κοντά μας ο καλός φίλος και συνάδερφος, ο «Αγαθός μας Γίγαντας», Λάμπρος Δημητρουλάκος. Ο Λάμπρος την 25/03/2020 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών. Υπηρετώντας για 25 έτη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και τα τελευταία χρόνια ως δικυκλιστής στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, άφησε το δικό του στίγμα σε όλους εμάς και στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας. Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους. Ο Λάμπρος ήταν ένας από μας! Καλό ταξίδι αδερφέ!»

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Ημαθίας

Εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου συναδέρφου ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΥ Λάμπρου. Η δεύτερη οικογένεια του, η Ελληνική Αστυνομία και όλοι οι συνάδελφοί του, πενθούν την δυσαναπλήρωτη απουσία του άξιου συναδέλφου.
Το ήθος, η αγάπη του και η ουσιαστική προσφορά του, αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη μας και πάντα θα επηρεάζουν θετικά τις ψυχές μας.
Ευχόμαστε ειλικρινά ο Θεός να του χαρίζει ανάπαυση σώματος και να δίνει στην οικογένειά του υγεία, για να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του.
Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε και συνάδερφε Λάμπρο.

3 σχόλια:

  1. Συλληπητηρια..
    Κριμα..Νωρις εφυγε κ καλος αστυνομικος..
    Κουραγιο στους οικειους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ!ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ. ΚΡΙΜΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ