Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η νέα φανέλα της Τσέλσι θυμίζει Βέροια

Τη σεζόν 1995-96, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έβλεπε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διαλύεται με 3-0 από τη Σάουθάμπτον. Είχε ήδη εντοπίσει το λόγο που οι παίκτες του είχαν ηττηθεί κατά κράτος σε ένα μόλις ημίχρονο, από μια ομάδα σαφώς πιο αδύναμη: Φορούσαν γκρι εμφανίσεις. Η Γιουνάιτεντ είχε χάσει τελικά εκείνο το ματς με 3-1 και ο Σκωτσέζος τεχνικός, με μια έξυπνη, επικοινωνιακή «ντρίπλα», είχε αποδώσει την ήττα στις γκρι εμφανίσεις, λέγοντας πως οι παίκτες του, φορώντας αυτό το χρώμα φανέλας, δεν μπορούσαν να εντοπίσουν ο ένας τον άλλο στο γήπεδο. Στην περίπτωση μιας εκ των νέων εμφανίσεων της Τσέλσι για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, όπως αυτή διέρρευσε στο site Footy Headlines, πρόβλημα ορατότητας σίγουρα δεν θα υπάρξει.
Οι πρώτες συγκρίσεις και οι πρώτοι παραλληλισμοί της τρίτης εμφάνισης της Τσέλσι με την βασική εμφάνιση της Κρίσταλ Πάλας έχουν αρχίσει ήδη να ακούγονται έντονα. Όχι άδικα πάντως. Θα συμφωνήσουμε με την παραπάνω τοποθέτηση, αν και στα δικά μας μάτια, η παραπάνω εμφάνιση της Τσέλσι μοιάζει να έχει περάσει από το γήπεδο της πάλαι ποτέ θρυλικής ομάδας του νομού Ημαθίας, που έχει αναδείξει σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιώτης Τσαλουχίδης. Προφανώς μιλάμε για μια σπουδαία ομάδα, την Βέροια. 
Κάπου εδώ θα υπερασπιστούμε διακριτικά την Τσέλσι και θα πιστέψουμε πως κατά 99% πρόκειται για σύμπτωση χρωμάτων και έμπνευση Λονδρέζων σχεδιαστών με extreme αποτελέσματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα φανέλα της Τσέλσι δεν θυμίζει καθόλου... Τσέλσι.

3 σχόλια:

  1. Όπως και οι ασπρόμαυρες φανέλλες της ''δήθεν'' Βέροιας, δυστυχώς, θυμίζουν Μπάουγκ Τσετσενίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ "ΜΠΑΡΤΣΑ" ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαουγκ Τσετσενιας ο μπαμπας σου.Οπαδε της παλετας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ