Quantcast

http://picasion.com/

Η ανοησία έχει όρια - Η αδιαφορία όμως;

Την αντίδραση του Θεόδωρου Θεοδωρίδη προκάλεσε η διπλανή εικόνα της Κεντρικής. Ο δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας σχολίασε καυστικά ορισμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι με την συμπεριφορά τους, προσπαθούν να ευτελίσουν την ίδια την πόλη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, επειδή πληρώνουν τέλη, δεν σημαίνει πως έχουν απαλλαγή κιόλας από την διαχείριση των δικών τους απορριμμάτων. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Ζούμε σε μια πόλη που αντί να χαιρόμαστε για την τύχη μας προσπαθούμε καθημερινά να την ευτελίζουμε. Κάποιοι συνδημότες πιστεύουν ότι επειδή πληρώνουν τέλη έχουν απαλλαγή από την διαχείριση των δικών τους απορριμμάτων. Στην περίπτωση της χθεσινοβραδινής φωτογραφίας που αφορά ανακυκλώσιμα υλικά πιστεύω ότι η συμπεριφορά μας απέναντι στους αγαπητούς συμπολίτες πρέπει να 'ναι η πρέπουσα. Έχει ονοματεπώνυμο η παράβαση και η κοροϊδία. Επί τέλους προτού η υπηρεσία κάνει το καθήκον της η ευταξία πρέπει να επιβληθεί. Οι φιλότιμοι βοηθούν... Οι αδιάφοροι πρέπει να υποχρεωθούν»....

5 σχόλια:

  1. Αυτοί ψηφιζουν κιολας.
    Δεν μπορουμε να βρούμε ποιοί ειναι;
    Και βεβαια μπορούμε.
    Θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλληλοτροφοδοτουμενο-φαυλότητα όπως θέλεις πες το.
    απο την αμέλεια αυτών που τα πετάν μέχρι την διαχείριση και έγκαιρη συγκομιδή των απορριμάτων και ποσα αλλα.
    ρε δεν μας νοιάζει τίποτα,
    σε ολους τους τομεις
    απλα οταν θιγεται στα του οικου του ενίσταται κάποιος.
    το ξέρουμε το ποίημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετα μας φταίνε τα αδέσποτα.Εμεις είμαστε τα ζώα που δεν καταλαβαινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ρωτήσουμε τους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας ποιοί είναι αυτοί που έχουν τό συνήθειο να μήν μειώνουν τον όγκο των υλικών συσκευασίας θα έχουμε απάντηση. Τώρα αν αυτοί είναι φίλοι μας ή ψηφοφόροι μας μπορούμε με ευγένεια να τους τα επιστρέψουμε στον χώρο τους, πάντα με ευγένεια, γιατί η βλακεία είναι ανίκητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήστε τα δελτία τύπου και ρίξτε κανένα πρόστιμο. Μην μετράτε μόνο ψήφους. Άντε, αρκετά με τις βλακείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ