Quantcast

http://picasion.com/

Γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τον κορωνοϊό ανοίγει το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας

Δείτε τα τηλέφωνα και τις ώρες λειτουργίας
Τρεις τηλεφωνικές γραμμές συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης για τους πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες από την εξάπλωση του κορωνοϊού, ανοίγει το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ανακοίνωση,
«Ο κορωνοϊος covid-19 είναι μία νέα πραγματικότητα που έχει εισβάλλει στη ζωή μας, προκαλώντας ανατροπές στον τρόπο που βιώνουμε την καθημερινότητά μας. Η αντίληψη της επικινδυνότητας προκαλεί συναισθήματα αγωνίας, φόβου και άγχους με αποτέλεσμα πολλές φορές να οδηγούμαστε σε συμπεριφορές πανικού. Η ανησυχία για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους σε συνδυασμό με την μακρόχρονη παραμονή στο σπίτι μπορεί να πυροδοτήσει συναισθήματα αβοήθητου, απογοήτευσης και θλίψης. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες αυτές τις εξελίξεις λόγω της πανδημίας του κορωναϊου και με αίσθημα επιστημονικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για ενεργοποίηση τριών τηλεφωνικών γραμμών Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης προς εξυπηρέτηση των πολιτών του νομού Ημαθίας».

- Μονάδα Βέροιας τηλ: 2331351302
- Μονάδα Νάουσας τηλ: 2332350144
- ΚΕΦΙΑΠ: 2331350413

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών: 9:00πμ - 13:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή

7 σχόλια:

  1. βγάλτε και άλλες 5-6 γραμμές, γιατί αν δε δοθεί το Δώρο Πάσχα ,τότε να δείτε τι έχει γίνει....

    Υ.Γ. ( ξεχωριστή γραμμή για τους καθηγητές, το ξέρουμε ρε παιδιά είναι δύσκολο να ''γεμίσεις'' τη ζωή σου 6 μήνες καθισιό...Άλλες 3 γραμμές μάλλον για αυτα τα παλικάρια μας..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ Θ' ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΣ
      ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ....

      Διαγραφή
    2. Τοτε δουλευε το συστημα..δεν καθονταν τοσο, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ο Γιατρος εγινε Γιατρος
      1ον απ το διαβασμα που εριξε και τις ικανοτητες του (αλλιως θα γινοντουσαν ολοι γιατροι)
      2ον κυριως απ το διαβασμα στο παν/μιο..

      Διαγραφή
    3. Ε να την καταργήσουμε τότε την δημόσια δωρεάν παιδεία, ρε συ! Πού ζούμε στον Μεσαίωνα, για να έχουμε δωρεάν χαμαιδιδασκαλία; Αφού δεν δουλεύει πια το σύστημα, ας το διαλύσουμε τελείως!

      Διαγραφή
  2. Καλά κάνετε και σε αυτους που εμεινε λίγο μυαλο,θα το χάσουν οπως παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς Θεό, τί νά σοῦ κάνουν οἱ «ψυχολόγοι»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΙ - ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ- ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΎΠΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΛΑΘΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΕΠΊΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ. ΈΣΤΩ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΤΑΝΙΟ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ