Quantcast

http://picasion.com/

Η εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στην Σκήτη Βεροίας - Χειροτονία Διακόνου

Την Κυριακή 15 Μαρτίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Αγγέλου Γεροντόπουλου, εγγάμου κληρικού, ενώ χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και ανέγνωσε την ευχή εις εισερχομένους «εις εκκλησιαστικήν διακονίαν» στον κ. Χρήστο Θανάση. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος περί του νέου κορωνοϊού και τέλεσε την ειδική δέηση προς τον Οικτίρμονα Κύριον για προστασία από την λοιμική νόσο.

Δείτε φωτογραφίες:





















5 σχόλια:

  1. απο τους αγιους τοπους ειχαμε τοσα κρουσματα, στο αγιο ορος κρουσματα αλλα αυτοι συνεχιζουν το ιδιο τροπαρι για λιγο χρυσαφι, συνωστισμος.

    ΑΣΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ADERFE EN XRHSTO DEN KSERHS TH GRAFIS ,,EUXOME O XRHSTOS O THEOS MAS NA SE FOTISH KAI NA SOU ANIKSH TA MATIA EIS METANIA,,,KALO YPOLIPO SARAKOSTHS,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν υπάρξει κρουσμα απο πιστους που παραβρέθηκαν σε ανάλογες τελετές, φαντάζομαι οτι δεν θα ζητήσουν βοήθεια απο το σύστημα υγείας της χώρας. Γιατί αν ζητήσουν, τότε θέλουν μπάτσες και γονατιές στα αχαμνά. Αναφαίρετο δικαίωμα η πίστη ομως, ο μεσαίωνας παρήλθε προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που πιστεύουν οτι στην εκκλησία δε θα κολλήσουν δικαίωμά τους... Αλλά δικαίωμα μου και μένα που δεν πιστεύω να μην θέλω να έρθω σε επαφή μαζί τους, αλλά δυστυχώς αυτό δε γίνεται γιατί θα συναντηθούμε στο σουπερ μάρκετ και στο φαρμακείο...Πολύ σωστά η κυβέρνηση πήρε γρήγορα μέτρα και έκλεισε τα πάντα αλλά και ανεύθυνη που για λίγα ή πολλά ψηφαλάκια δεν απαγόρευεσε τους εκκλησιασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για άλλη μια φορά τρανό παράδειγμα εκκλησία =κράτος.....εκκλησία=χρήμα....Μόνο για την πάρτη τους οι παπάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ