Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι φρεσκοψημένες πίτες «Γεωργιάδης» έρχονται στην πόρτα μας!

Με ένα τηλέφωνο από την προηγούμενη στο 2331093390 ή 6973747334
Παραμένετε στο σπίτι και θέλετε να απολαύσετε μια φρεσκοψημένη χωριάτικη πίτα με την οικογένεια; Είστε από αυτούς που εργάζεστε ακόμα; Το κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» στη Βέροια, παραμένει ανοιχτό για να σας εξυπηρετήσει, με προϊόντα ζύμης: Φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες - πίτσα και φυσικά τις ξακουστές χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» με το παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο που ανοίγει η οικογένεια Γεωργιάδη από το 1937. Με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, με κότα, κιμαδόπιτα ή με ζαμπόν και κασέρι, αλλά και νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, πατάτα, μέχρι και με κρέμα και μπόλικη άχνη, όποια γεύση επιλέξετε να δοκιμάσετε, το σίγουρο είναι πως θα απολαύσετε το φημισμένο μικρασιάτικο φύλλο και την πλούσια γέμιση που προσφέρουν οι χωριάτικες πίτες «Αφοι Γεωργιάδη».

Θέλετε φρεσκοψημένη και πεντανόστιμη πίτα, γλυκιά ή αλμυρή, φρεσκοψημένη στο σπίτι σας ή στο χώρο εργασίας σας; Οι «Αφοί Γεωργιάδη», με ένα τηλεφώνημα από την προηγούμενη μέρα στα 2331093390 - 6973747334, σας ψήνει τις πιο νόστιμες πίτες της Βέροιας και σας τις φέρνει στην πόρτα σας! Θα τις βρείτε και κατεψυγμένες, για να τις ψήσετε στον φούρνο σας. 

Όλες παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια. 


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:

1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 11 ΕΥΡΩ
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 11 ΕΥΡΟ
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 13 ΕΥΡΩ
2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1 ευρώ λιγότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ