Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε από τον Φαίακα ο Φίλιππος με 28-29

Σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος, ο Φαίακας Κέρκυρας πήρε αγχωτική νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα δια χειρός Δελλή, καθώς επικράτησε με 29-28 του Φιλίππου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Φαίακα να πατάει καλύτερα στο τάραφλεξ και να παίρνει από νωρίς μια διαφορά τριών τερμάτων. Στη συνέχεια ο Φίλιππος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως η Κέρκυρα και πάλι κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά βρίσκοντας λύσεις επιθετικά με τον Δελλή. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 17-15.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φίλιππος Βέροιας πλησίασε ξανά, όμως οι Φαίακες βρήκαν ξανά λύσεις στην επίθεση και ανέβασαν ξανά τη διαφορά στα 4 τέρματα. Ο Φίλιππος όμως πάλεψε μέχρι το τέλος του άγώνα δεν τα παράτησε και έφτασε ακόμα και στην ισοφάριση ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα. ο Καλλιαρίδης απόκρουσε το πέναλτι του Δούγια, όμως οι νησιώτες είχαν και πάλι την κατοχή στην τελευταία επίθεση του αγώνα 20 δεύτερα πριν από τη λήξη. Στην επίθεση η μπάλα έφτασε στον Δελλή, ο οποίος δεν αστόχησε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι με τη νίκη αυτή η ομάδα της Κέρκυρας παρέμεινε στην 9η θέση φτάνοντας τους 12 βαθμούς, ενώ ο Φίλιππος παρέμεινε τελευταίος με 3 πόντους.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 28-29


Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-6, 7-8, 10-11, 11-14, 15-17 (ημχ.) 17-20, 19-22, 21-26, 23-27, 27-27, 28-29

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Χατζηαντωνόλγου, Κακαφίκας, Λυκοστράτης, Χουδαβερδόγλου, Τζίνεβης 1, Μηλόπουλος, Κορωνάς, Καλλιαρίδης, Πιστόλας 1, Φιλόσογλου 3, Στανκίδης, Παπαδόπουλος 4, Νικολαΐδης 4, Τζωρτζίνης 3, Καραγκιοζόπουλος 9, Παπαγιάννης 3.

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Νίκος Ριγανάς): Κοτσέσκοφ, Δούγιας 6, Δέσπος 1, Κουλούρης, Γιαβασίδης 2, Σκουρτάι, Γεωργαλής, Χερουβείμ 6, Δελλής 6, Όντσεφ 3, Βλαχόπουλος, Χάλαρης, Γιαννακόπουλος 4, Καραγκιοζίδης, Κόντης, Νάστος.

Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος, Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 1/1-1/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ