Quantcast

http://picasion.com/

Έσκασε τώρα: Τέλος ο Μεταξάς από τη Βέροια

Ραγδαίες είναι οι ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην ομάδα της Βέροιας. Μετά την μέτρια πορεία της «Βασίλισσας του Βορρά» στο πρωτάθλημα της Football League, την ισοπαλία στην Καλαμάτα που την βγάζει ουσιαστικά εκτός στόχου και την αντικανονική συμμετοχή του Στέλιου Μαραγκού στον
αγώνα με την «Μαύρη Θύελλα», ήρθε η παραίτηση του Τεχνικού Διευθυντή Γιώργου Μεταξά. Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου, τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα και το ήθος που υπέδειξε στην εργασία του. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Ο ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Τεχνικού Διευθυντή Γιώργου Μεταξά. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα καθώς και για το ήθος που επέδειξε στην εργασία του και του εύχεται καλή τύχη σε ότι επιλέξει στο μέλλον».

14 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΆΡΙΣΤΟ ΝΕΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοσο που αντεξε με τους ερασιτεχνες..και πολυ αντεξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πηρε χαμπαρι τις κιτρινες του Μαραγκου και μιλας για ερασιτεχνες ε? Αν δεν ειναι αυτο κινηση ερασιτεχνη και αμπαλου, τι αλλο μπορει να ειναι?

      Διαγραφή
    2. Και λίγα λες .Θα τους γλεντάει από μακριά.χαχα!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ο ΨΙΨΙΝΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΝΩ ΑΠΟ 50ατακες..ποιον θα βριζει ο ψιψινος τωρα;;φερτε πισω τον μεταξα οεοεο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨιΨινοΣ αυτοπροσώπως11 Μαρτίου 2020 στις 12:37 π.μ.

      Ξενέρωσα τωρα πραγματικά... Τουλάχιστον ας καθοτανε ως. Το τελος να εχουν νοημα οι κυριακες μας.. Γιατι κατεβαιναμε στο γηπεδο;; για τα σπορια και το μπινελίκι... Τωρα έμεινα με τα σπορια στο χερι... Ας το καλο στεναχωρηθηκα θα παω να φαω ενα σουβλακι με τζατζικι...

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εισαι ασχετος και δεν εχεις γνωση απο το τόπι, τότε δεν υπαρχει εννοια σχεδιασμός!!!

      Διαγραφή
  5. Άντε μπράβο. Και άργησε η διοίκηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μεταξας ειναι σοβαρο και καθαρο παιδι.Αλλου ειναι το προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καφέ,ΚΙΝΟ,μασλάτι....γι αυτά είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλλον καποιοι δεν ξερουν πως λειτουργει μια 'ΚΑΝΟΝΙΚΗ' ομαδα και λενε οτι θελουν η οτι τους βαζουν να λενε.Η Ε.Π.Ο στελενι ενα φαξ και ενημερωνει για ολα την "ΚΑΝΟΝΙΚΗ" ομαδα για καρτες και οτι αλλο πρεπει.Αρα λοιπον, ερωτηματα,ειδαν οι "ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ" της ομαδος το φαξ? και αν το ειδαν το διαβασαν καλα?η απλα το βαλανε καπου στα εισερχομενα?Αν το πηραν,το διαβασαν καλα(στα ελληνικα εσταλει) και το δωσανε εκει που επρεπε(αληθεια ξερουν το που?) τοτε ναι εχει ευθυνη ο τεχνικος διευθυντης,και βεβαια ο "ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ" προπονητης! Εδω δεν ειδαν στο φυλλο αγωνα στο παιχνιδι με την καλαματα οτι γραφτηκε λαθος μια καρτα που δοθηκε στον ποζογλου και την χρεωθηκε ο μαραγκος!!!! Ολα "κανονικα "δηλ............ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι καλός ας του πάρουν μια πάστα.τη δουλειά την ηξερε;τα αποτελέσματα τον κρίναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενα φρεντο καπουτσινο σκετο παρακαλω.
    Τι γλυκο τον φερατε?





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ