Quantcast

http://picasion.com/

Έπαιξε για την ιστορία του ο Φίλιππος

Καταδικαστική εκτός απροόπτου ισοπαλία 23-23 για Άρη Νίκαιας και Φίλιππο Βέροιας στον Πλάτωνα για την 19η αγωνιστική της Handball Premier. Με αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την νίκη του Ιωνικού ΝΦ επί του Αερωπού Έδεσσας είναι πιθανό να μην διεξαχθούν πλέι άουτ και να πέσουν απευθείας στην Α2 Άρης και Φίλιππος. Αυτή την στιγμή η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται στο +5 από τον Άρη και χρειάζεται 6 πόντους διαφορά, έχοντας μάλιστα και ευνοϊκότερο πρόγραμμα στις τελευταίες αγωνιστικές, για να μείνει στην κατηγορία χωρίς πλέι άουτ, βάσει της προκήρυξης. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στον Φίλιππο Βέροιας για την μαχητικότητά που επέδειξε και τον βαθμό που πήρε με τέρμα του Παντελίδη στο 59:31, ενώ βρέθηκε πίσω με 19-15 στο 42’

Ο Φίλιππος έπαιξε για την βαριά του φανέλα και παρότι δεν τον συνέφερε βαθμολογικά να πάρει αποτέλεσμα γιατί γνώριζε πως θα εκμηδένιζε τις πιθανότητες να παίξει στα πλέι άουτ, παρόλα αυτά δεν σκέφτηκε την βαθμολογική κατάσταση, αλλά να παίξει το ματς στα ίσια και να πάρει το καλύτερο δυνατό.

Ο Άρης είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλά επιθετικά προβλήματα και με την εν γένει εμφάνιση του σίγουρα δεν θα μπορούσε να περιμένει πολλά περισσότερα από το σημερινό ματς.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 23-23


Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 5-4, 6-6, 13-11 (ημχ),16-13, 17-15, 19-16, 20-18, 21-21, 23-23

ΑΡΗΣ (Μελετάκος): Λαδάκης 6, Αθανασίου 1, Βλάχος 1, Μελετάκος 2, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς 4, Παπαδόπουλος, Κοκκοράκης, Ταβλαρίδης, Κρεμμύδας 5, Μιμίκος 2, Χουρσουντιάν, Τζουβάρας 2, Χρηματόπουλος.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Παντελίδης 3, Νικολαϊδης 1, Καραγκιοζόπουλος 7, Μπιζιρόπουλος, Μηλόπουλος, Καλλιαρίδης, Πιστόλας 4, Φιλόσογλου 4, Στανκίδης, Παπαδόπουλος 2, Παπαγιάννης 2.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Τόλιος, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 2/3-3/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ