Quantcast

http://picasion.com/

Εμπρηστικό ποστάρισμα Τσιάρτα για τον κορωνοϊό: «Μπορείτε να το βουλώσετε»

Τοποθέτηση για την πανδημία του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας. Ο Ημαθιώτης πρώην διεθνής άσος και Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 θέλησε να εκφράσει την αντίδρασή του για απόψεις αντίθετες από τη
δική του και το έκανε με ένα αιχμηρό και άκρως υβριστικό ποστάρισμα που αναφέρει: «Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια να το βουλώσετε και να πάτε να γ…ωπλυθείτε επιτέλους; Και ενοχλείτε και δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως. Νισάφι πια. Κρατήστε και τα ρέστα απ’ το δεύτερο…».

32 σχόλια:

  1. Ας το εξετασει καποιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τον εξετάσει ο πολάκης που λέει πολύ χειρότερα

      Διαγραφή
    2. Τις παρωπιδες καπου να τις προσεχεις ..μην τις χασεις..

      Διαγραφή
  2. Ο άνθρωπος έχει μεγάλο πρόβλημα! Γελοίος το λιγότερο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα εκατομμύρια,τα έφαγα στον τζόγο και τώρα θέλω να γίνω βουλευτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ντρεπεσαι ρε φορεσες και την φανελα της ΕΘΝΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνώ. Έπρεπε να τους πεις, να πάτε να χτενιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλακας τουλάχιστον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΑΡΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΤΕ ΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΤΟΥΡΚΙΚΩΝ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΤΑΔΕ ΕΦΗ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ!ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ!ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΤΡΟΠΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ!ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνα! Τα πρώτα κρούσματα ήρθαν από Ιταλία και τον χώρο της μόδας, Καστοριανοί σε εκθέσεις γούνας! Το ότι θα κολλήσουν οι πρσφυγες είναι δεδομένο όπως θα κολλήσουν οι φαντάροι στα στρατόπεδα ,οι φυλακισμένοι κλπ Όσο για το Τσίπρα ας τελειώσει με το καλό αυτή η περιπέτεια και έχουμε να πούμε πολλά! Πχ πως και ποιος διέλυσε τοΕΣΥ(δεν βλέπω καμμία διαφήμιση από ιδιωτική κάρτα υγείας ή κλινική) και ποιος άφησε κάποια 37 δις για να μπορεί η Ελλάδα να έχει αυτήν την στιγμή ποσοτική χαλάρωση! Αυτά προς το παρόν! Κάτι Τσαρτεςκαι Μπουμπουκοι ας ηρεμήσουν λίγο....

      Διαγραφή
    2. Τα 37 ο Τσίπρας τα άφησε; Κορόιδο, από τη τσέπη του, ε κορόιδο.

      Διαγραφή
    3. Πάντως πανέξυπνε άφησε και δεν ακούστηκε ούτε στο τόσο να έχει φάει. Κάτσε εσύ πανέξυπνε με αυτούς που μας διέλυσαν.

      Διαγραφή
  9. Μεγάλος ποδοσφαιριστής,αλλά ακόμα μεγαλύτερος φασίστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασίστας, ξέρεις τι σημαίνει? Αν ήσουν δημοκράτης, απλά θα έλεγες "διαφωνώ" και θα αιτιολογούσες.

      Διαγραφή
    2. Ο ορισμός του φασίστα ....

      Διαγραφή
    3. μάλλον δεν ξες καν τι σημαίνει φασισμός. Ο φασισμός διατυπώθηκε πρώτη φορά από τον Τζιοβάνι Τζεντίλε το 1875 στην Ιταλία,και ήταν ένα κινημα ΚΑΘΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ άσχετα που μετά το υοθετισε ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι

      Διαγραφή
  10. Μια μηνυσούλα για αρχή δεν θα 'ταν άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά όλοι ευαίσθητοι γίνατε. Πολάκης Κυρίτσης και λοιποί γράφουν τρεις χειρότερα και είναι και βουλευτές εκπροσωπούν κόσμο

      Διαγραφή
  11. Ο άνθρωπος είπε την αλήθεια αλλά με λάθος τρόπο ίσως. Είναι γεγονός πως οι αριστεροί σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας, δημιουργούν μόνο προβλήματα, και ανθελληνικές δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορούσε να μιλήσει λιγο πιο ομορφα σε όλους!!!
    Μείνετε σπιτι!!! Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις!!!
    Μην γκρινιάζετε για κανεναν!!!
    Ουτε οι δάσκαλοι φταίνε ουτε οι κουμουνιστες γι αυτο το φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΊΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΦΑΝΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ακρωσ επικδυνος ψυχασθενης που αμεσα χρηζει θεραπείας σε ιδρυμα υψιστης ασφαλειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί ενοχλούνται οι Ζαίοι; Όταν απλοί Έλληνες πατριώτες αριστεροί, δεξιοί κλπ διαδηλώναμε για τη Μακεδονία, μας αποκαλούσαν φασίστες. Συμφωνία Πρεσπών χωρίς δημοψήφισμα, 5/7/2015 δημοψήφισμα το ΟΧΙ ΝΑΙ. Ποιός είναι φασίστας ρε παιδιά; γιατί με μπέρδεψαν αυτοί οι Ζαίοι πραγματικά.Από κάργα αντιδεξιό, με κάνανε με τα ανδραγαθήματά τους κάργα αντιαριστερό. Αυτά που προανέφερα κι άλλα πολλά κατορθώματά σας δεν τα ξεχνώ με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχεις μπερδέψει την βούρτσα με....την βουρτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλα τα μεγάλα μυαλά,μας τα έκλεψε το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ( ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ) "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ"-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ 2,19% ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ!!
    ΟΙ ΓΝΉΣΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ