Quantcast

http://picasion.com/

Έκκληση Τρανίδη: «Δήμαρχε, πρέπει να κλείσουν τα ταμεία της ΔΕΥΑΒ»

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή του κεντρικού ταμεία της ΔΕΥΑΒ Παναγιώτη Τρανίδη, ο οποίος κάνει έκκληση προς τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη να κλείσει άμεσα τα ταμεία της ΔΕΥΑΒ, διότι πολλοί συνδημότες μας και ειδικά άτομα που ανήκουν στην τρίτη ηλικία, αγνοούν
παντελώς το «Μένουμε στο Σπίτι». Διαβάστε αναλυτικά: «Δήμαρχε πάρε την απόφαση να κλείσουν τα ταμεία της ΔΕΥΑΒ. Να μην εισπράτονται λογαριασμοί ύδρευσης/αποχέτευσης. Δυστυχώς πολλοί συνδημότες μας και ειδικά άτομα που ανήκουν στην τρίτη ηλικία, αγνοούν παντελώς το «μένουμε στο σπίτι». Η χρήση αντισηπτικών, η χρήση γαντιών ή ακόμη και η ελεγχόμενη προσέλευση των δημοτών αποτελούν ημίμετρα για την σωστή αντιμετώπιση του ιού.
Κινδυνεύουμε πρώτα πρώτα εμείς οι ίδιοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΒ, οι οικογένειες μας και κατά συνεπεια πολλοί συνδημότες μας. Η πραγματική πρόληψη είναι και στην περίπτωση μας, μόνο το κλείσιμο των ταμείων. Αποτελεί κάθετο και απόλυτο μέτρο για να μη υπάρχουν κρούσματα και περαιτέρω συνέπειες. Εξάλλου η ΔΕΥΑΒ έχει ανακοινώσει ότι δεν γίνονται διακοπές νερού λόγω οφειλών.

Επίσης υπάρχουν και άλλοι τρόποι πληρωμής για κάποιον που θέλει να πληρώσει. Η ατομική ευθύνη και συναίσθηση αποτελεί το βασικό μέτρο για τη γρηγορότερη εξάλειψη του ιού»! 

Με εκτίμηση Τρανίδης Παναγιώτης, κεντρικός ταμείας της ΔΕΥΑΒ.

10 σχόλια:

  1. Σωστά Παναγιώτη. Σε όλα, Ομως αυτό το "ταμείας", τι τοθελες;.
    Εντελώς καλοπροαίρετα στο λέω. Καταλαβα'ινω την ανησυχία σου, οταν εχεις απέναντί σου ειδικά τώρα, τον κάθε ανεύθυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα θα ηταν ο Δ.Β. να προχωρησει και στον τροπο πληρωμης με καρτα απο το διαδικτυο και οχι μονο με τη φυσικη παρουσια του καταναλωτη στα ταμεια του δημου.
    δεν ειναι πια τοσο δυσκολο να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ EBANKING ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΑΒ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ Ή ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ε-SHOP ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

      Διαγραφή
  3. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στις τράπεζες με τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας τι να πουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κλείσουν τα ταμεία της ΔΕΥΑΒ καμία αντίρρηση, αλλά όταν ανοίξουν και πάλι, δεν φτάνουν δύο ταμεία για την εξυπηρέτηση των πελατών ενός τέτοιου Δήμου. Δεν είναι δυνατόν να θέλετε εβδομήντα χιλιάδες κόσμος να έρχεται σε δύο ταμεία για να πληρώσει. Στις μέρες μας αν θέλεις να πληρώσεις το ρεύμα ή το τηλέφωνο μπορείς να το πληρώσεις παντού, ακόμη και στα Σούπερ μάρκετ, το νερό γιατί θα πρέπει να το πληρώνουμε μόνο στα δύο ταμεία της ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα βάλουν αποκλειστική πληρωμή από το internet θα πρέπει να απολύσουν όχι ταμεία αλλά ταμείες, διότι ως γνωστόν η ΔΕΥΑΒ σφίζει από αργόσχολους και αχρείαστους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιας που μιλάτε για ταμεία και λεφτά ... ώρα να μπείτε και σεις στο ενιαίο μισθολόγιο όπως οι κανονικοί μισθωτοί διότι για τον απλό κόσμο θεωρείστε αντουανέτες και λουδοβίκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλε γάντια μωρή λουλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή σας να δημοσιοποιείται οποια σχόλια σας βολεύουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ