Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εύξεινος Λέσχη και «SPAR MAZI markets» διοργανώνουν το «Καλάθι αγάπης»

Ανοιχτά την Κυριακή με μειωμένο ωράριο
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης και ενόψει των εορτών του Πάσχα, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας σε συνεργασία με τα καταστήματα τροφίμων «SPAR MAZI markets» διοργανώνουν
το «Καλάθι αγάπης». Στην προσπάθεια να στηρίξουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, συγκεντρώνουμε προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό και θα ανακουφίσουν άπορους συμπολίτες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ας στηρίξουμε λοιπόν αυτήν την προσπάθεια και ας δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη που οι καιροί απαιτούν. 

Γιατί μόνο όλοι μαζί... μπορούμε!



Συγκέντρωση τροφίμων στα Σούπερ Μάρκετ:

  • ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ, Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 62
  • ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΙΕΡΙΩΝ 63




Ανοιχτά την Κυριακή - Μειωμένο ωράριο

Επίσης, τα «SPAR MAZI markets» ενημερώνουν το κοινό πως ως επιχείρηση σεβόμενη την απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων, αλλά και σεβόμενη παράλληλα τις προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες των εργαζομένων μας, τις επόμενες 4 Κυριακές θα λειτουργήσουμε με μειωμένο ωράριο 9 π.μ. με 3 μ.μ.


Μ' ένα τηλ. στο 23310-20100... η παραγγελία στην πόρτα σας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!


Επιπλέον, τα «SPAR MAZI markets», αντιλαμβανόμενα την κρισιμότητα της κατάστασης του κορωνοϊού προσφέρουν υπηρεσίες delivery καθημερινά. Πάρτε τώρα τηλέφωνο στο 23310-20100, κάντε την παραγγελία σας και σε λίγα λεπτά τα ψώνια, θα βρίσκονται έξω στην πόρτα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ