Quantcast

http://picasion.com/

Μπαίνουν Διοικητές στα camp Βέροιας και Αλεξάνδρειας

Γίνονται περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου - Προσλαμβάνεται προσωπικό
Στη σύσταση Περιφερειακών Υπηρεσιών προχωράει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, σε 28 υφιστάμενες δομές υποδοχής και φιλοξενίας που βρίσκονται στη χώρα. Σύμφωνα με

 ανακοίνωση του υπουργείου, με την ενέργεια αυτή οι δομές περιέρχονται στο διοικητικό έλεγχο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και εντάσσονται στο οργανόγραμμά του ως περιφερειακές υπηρεσίες. Στη λίστα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο με τις 28 δομές, περιλαμβάνονται και αυτές της Βέροιας, στο στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου» στην Αγία Βαρβάρα και της Αλεξάνδρειας, στο στρατόπεδο «ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ».

Το αμέσως επόμενο διάστημα μάλιστα, θα γίνουν προσλήψεις για την τοποθέτηση Διοικητών στις 28 δομές καθώς και προσλήψεις προσωπικού το οποίο θα στελεχώσει τις νέες περιφερειακές υπηρεσίες. Στόχος του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είναι να βελτιώσει την λειτουργία όλων των δομών, πολλές εκ των οποίων σήμερα λειτουργούν υπό την διοίκηση διεθνών οργανισμών ή ΜΚΟ.


Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύθηκε κοινή απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Μηταράκη, και του Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη, με την οποία συνιστάται η νομική οντότητα των ήδη υπαρχουσών 28 υφιστάμενων δομών που λειτουργούν στην ηπειρωτική χώρα. Έτσι θα περιέλθουν στον διοικητικό έλεγχο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και να ενταχθούν στο οργανόγραμμά του ως περιφερειακές υπηρεσίες υπό την διεύθυνση νέων Διοικητών. Σύμφωνα με τον Νότη Μηταράκη «το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου επιδιώκει την εύρυθμη λειτουργία των Δομών προς όφελος των διαμενόντων και των τοπικών κοινωνιών».

22 σχόλια:

  1. Μπράβο Νέα Δημοκρατία. Μ' αρέσει που κορόιδευες τους προηγούμενους. Βόλεψε όσα κομματόσκυλα μπορείς. Σαν δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Καταλάβατε τώρα γιατί θέλουμε τους λαθρομετανάστες στην χώρα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ζαίε, στόχος είναι να ξεκουμπιστούν από τις δομές οι διεθνείς οργανισμοί και οι ΜΚΟ που τις διευθύνουν τώρα και έχουν συμφέρον να τις κρατούν γεμάτες με κόσμο για να πέφτει ο παράς κάθε μήνα. Όταν θα μπουν Έλληνες διοικητές, θα σπάσει ο φαύλος κύκλος με τις ΜΚΟ.

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ νεοδημοσυριζαίε, ο στόχος των μπλέ ζαίων ποιός είναι;;; να γεμίσουμε μούσλιμ την Ελλάδα μεν, αλλά τον παρά να τον παίρνουν οι γαλάζιοι ζαίοι;;; είσαι και σύ ενάντια στο "νατιβισμό";;; όπως ο νεοτσίπρας Κούλης;; έτσι για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε και τι να μην ψηφίσουμε την επόμενη φορά

      Διαγραφή
    3. Θυμίζω ότι οι μούσλιμ εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και διοικούνται από αλλοδαπούς (ΜΚΟ και σία) διοικητές, γιατί τους έφεραν στην Ελλάδα οι Τσιπροκαμμένοι, τους οποίους ψηφίσατε διπλά και τριπλά. Γι' αυτό λιγότερο θράσος, παρακαλώ.

      Διαγραφή
  2. Μη δειτε ΤΟΛΚΑ διοικητη και τρίβετε τα μάτια σας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλάδα,η χωματερή της Ευρώπης.Ψυχων.Και εμείς ως σύγχρονοι Χαροντες παίρνουμε τα ναύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΡΒΑΡΑ..... ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ.........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεφτά, γιά τούς ἰσλαμιστές ἐποίκους, ὑπάρχουν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για τα ψυχιατρεία επίσης....

      Διαγραφή
    2. Ἔ, πᾶνε τότε, μή κάθεσαι, ἡ μαζοχιστική* ἰσλαμο-λαγνεία εἶναι σοβαρή φρενοβλάβεια, δέν εἶναι παῖξε-γέλασε._

      * Ἔτσι δέν τά περιγράφουν οἱ ἄπιστοι «ψυχαναλυτές»;

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι για σένα! Φαίνεται ότι από προσωπική ανησυχία ,το έχεις ψάξει! Περαστικά!

      Διαγραφή
  6. ΤΣΙΠΡΑ θα λαιτε και θα κλαιτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ !!

      Διαγραφή
    2. ήδη κλαίμε (από τότε... δεν σταματήσαμε ακόμη)

      Διαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΥΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά μην ανησυχείτε έχουμε τους Κομμουνιστές και τους Συριζαίους που θα πάνε στους χώρους συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών και θα τα κανονίσουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντελώς αντικειμενικά και ψύχραιμα θα παρατηρούσε κανείς ότι αν οι λαθρομετανάστες θέλουν Διοικητές στα camp Βέροιας και Αλεξάνδρειας να τους πληρώσουν από τα επιδόματα των 450€ που παίρνουν κάθε μήνα και όχι να πληρώνει ημετέρους ο Έλληνας φορολογούμενος εν μέσω τέτοιας κρίσης. Σημειωτέον ότι ο πατέρας μου παίρνει Σύνταξη από τον ΟΑΕΕ 380€. Μία σύγκριση με τα χρήματα και τις υπόλοιπες παροχές που παίρνουν στα camp είναι μάλλον τραγική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μας είπαν όμως τι πτυχία χρειάζεται για να κάνουμε αίτηση για διοικητές στα camp. Θα μετρήσουν τα μεταπτυχιακά και οι ξένες γλώσσες ή μόνο η κομματική ταυτότητα της ΝΔ όπως έκαναν με τις προσλήψεις διοικητών στα νοσοκομεία. Οι αφισοκολλητές λογικά θα παίρνουν έξτρα μόρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η μασα είναι διαχρονικη, τα κοροιδα τρεχουν και οι εξυπνοι οικονομάνε .μεριδες φαγητού,κομποστες,κ τα λοιπα το κολπο είναι ιδιο ,μαλωστε εσεις για ζαιους και νδ\ τες κοροιδα διποδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ