Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διευθυντές, προϊστάμενοι και διοικητικοί κανονικά σε σχολεία και γραφεία

Τι διευκρινίζει ο Προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας
Διευκρινήσεις σχετικά με την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας τις επόμενες 14 ημέρες, για προληπτικούς λόγους και για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δίνει ο Προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος. Μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορεί από την Τετάρτη και για 15 ημέρες να απέχουν από τα καθήκοντα και τις σχολικές αίθουσες, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για Διευθυντές σχολείων, προϊσταμένους και διοικητικό προσωπικό. Όπως διευκρίνισε ο κ. Διαμαντόπουλος μέσω ανακοίνωσης στον λογαριασμό του στο facebook, μετά 
την αποψινή ενημέρωση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα λειτουργούν κανονικά τις επόμενες 15 ημέρες, ήτοι, οι ασκούντες διοικητικό έργο και όχι διδακτικό, θα παρουσιάζονται κανονικά στο σχολείο και στα γραφεία τους αντίστοιχα. Η ανακοίνωσή του αναφέρει: 

Μετά την αποψινή ενημέρωση από την Περιφ/κη Δ/νση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας:

1. ΔΠΕ, ΔΔΕ, ΠΕΚΕΣ, ΚΕΣΥ, ΚΠΕ λειτουργούν κανονικά.

2. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν διατεθεί στα σχολεία για διοικητικό έργο, παρουσιάζονται κανονικά στο σχολείο τους.

3. Οι ασκούντες διδακτικό έργο (μόνιμοι κ αναπληρωτές εκπαιδευτικοί) δεν προσέρχονται στο σχολείο.

Οι διευθυντές και προϊστάμενοι των σχολείων παραμένουν στο σχολείο τους παρέχοντας κάθε σχετική ενημέρωση στους γονείς και είναι σε επικοινωνία με τις Δημοτικές αρχές για κάθε σχετικό θέμα.

Και συμπληρώνει λέγοντας πως:

1) Οι εκπαιδευτικοί που συμπληρώνουν το διδακτικό τους ωράριο με διοικητικό έργο, δεν προσέρχονται στο σχολείο.
2) Οι υποδιευθυντές των σχολείων, ως στελέχη, επικοινωνούν με τους διευθυντές τους και σε κάθε περίπτωση είναι στη διάθεση των αναγκών του σχολείου.

2 σχόλια:

  1. Δε πειραζει...Internet και free wifi να εχει και μετά ζώαρα και υπομονη, θα περάσει το 8 ώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικές απόψεις/ερμηνείες και σχόλια στο διαδικτυακό καφενείο του Fb δεν έχουν καμμία αξία, καμμία βαρύτητα και καμμία απολύτως σημασία για την υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ