Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαμαντόπουλος: «Γιατί δεν απαγορεύονται οι σχολικές εκδρομές στο εσωτερικό;»

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διονύσης Διαμαντόπουλος διερωτάται γιατί δεν απαγορεύονται οι εκδρομές των μαθητών στο εσωτερικό της χώρας. Ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, αναφέρει πως οι αρμόδιοι θα πρέπει να πάρουν
πρωτοβουλίες ως μέτρο αυτοπροστασίας για την αποφυγή του Κορωνοϊού και ότι οποιαδήποτε χρονοτριβή, ίσως αποδεχθεί επικίνδυνη για την υγεία των μαθητών και των οικογενειών τους. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Το Υπουργείο Παιδείας και ο ΕΟΔΥ επανέλαβαν σήμερα με σχετικές ανακοινώσεις τους το ήδη ανακοινωθέν και εν πολλοίς αυτονόητο. Ότι απαγορεύονται οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό. Το ερώτημα είναι γιατί δεν απασχολεί κανέναν το θέμα των εκδρομών στο εσωτερικό που γίνονται με λεωφορεία, όπως είναι για παράδειγμα οι επισκέψεις στη Βουλή. 


Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν οι αρμόδιοι, από τη μια να προτείνουν ως μέτρο αυτοπροστασίας την αποφυγή του συγχρωτισμού σε κλειστούς χώρους κι από την άλλη να μην απαγορεύουν ένα πολύωρο ταξίδι στην Αθήνα με 50 παιδιά μέσα σε ένα λεωφορείο. 

Η ανακολουθία αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα σχολεία, με τους γονείς να είναι μοιρασμένοι και να καλούνται οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικοί να δώσουν λύση. 

Μήπως, αντί της μετάθεσης ευθυνών, πρέπει να ληφθεί μια απόφαση ΤΩΡΑ; Οποιαδήποτε χρονοτριβή ίσως αποδεχθεί επικίνδυνη για την υγεία των μαθητών και των οικογενειών τους».

5 σχόλια:

  1. Πώς να απαγορέψει το υπουργείο τις εκδρομές αγαπητέ Διονύση;Τα ξενοδοχεία πιέζουν, όπως και τα τουριστικά πρακτορεία το ίδιο. Το χρήμα πάνω απ' όλα, ακόμα κι από την υγεία των μαθητών και των οικογενειών τους, αλλά και όλου του πληθυσμού. ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά πράγματα! Οι έξυπνοι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους και οι δάσκαλοι δεν προγραμματίζουν εκδρομές και δεν συμμετέχουν σ' αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κλείστε γενικά τα σχολειά 5 ωρες skype συνεδριάσεις(ούτε απουσίες) και τα υπολοιπα google και youtube. και για εκδρομες virtual reality και google earth and maps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ