Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπηρεσία Delivery-Courier από το βιβλιοχαρτοπωλείο-τυπογραφείο «Χασιώτης»

Μια νέα πανελλαδική υπηρεσία Delivery-Courier έχει δημιουργήσει το βιβλιοχαρτοπωλείο-τυπογραφείο «Χασιώτης», για να εξυπηρετήσει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται ακόμη σε λειτουργία και όλους εμάς που μένουμε σπίτι και βοηθάμε στην προστασία του συνόλου από τον ιό covid-19.
Έτσι όσο όλοι μένουμε σπίτι, ο «Χασιώτης», αποστέλλει τις παραγγελίες σας όπου εσείς επιθυμείτε, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Στο κατάστημα θα βρείτε είδη χειροτεχνίας –κατασκευές - παζλ - γραφική ύλη – εκπαιδευτικά και λογοτεχνικά βιβλία - παιχνίδια. Επίσης οι υπηρεσίες εκτύπωσης και τυπογραφείου λειτουργούν ώστε να σας εξυπηρετήσουν για όλες τις on-line εργασίες σας.

✔️Παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά στο 23310 22657

✔️Μέσω facebook στην σελίδα μας Χασιώτης Bookstore and Digital Printing

✔️Και με E-mail στο gregoryrom78@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Φίλε, είσαι μπροστά. Σε λίγο καιρό, εν μέσω εξάπλωσης της νόσου, θα καθιερωθεί και στα S/M και εκεί είναι που θα γίνει χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ