Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε σήμερα στους δρόμους της Βέροιας

Σε φυσιολογικούς ρυθμούς, αλλά αισθητά μειωμένη η κίνηση των αυτοκίνητων
Μπορεί η έλευση του κορωνοϊού στην ζωή μας να έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά μας, ωστόσο η κίνηση των οχημάτων, τόσο στο κέντρο της Βέροιας, όσο και στους γύρω επαρχιακούς
δρόμους, ήταν σε κανονικούς ρυθμούς. Οι Βεροιώτες μπορεί να ελαχιστοποίησαν τις μετακινήσεις τους με τα πόδια (έκοψαν τις περιττές εξόδους και βγήκαν στοχευμένα σε φαρμακεία, φούρνους, ζαχαροπλατεία, καταστήματα τηλεπικοινωνιών κ.α.), ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να κυκλοφορήσουν με τα οχήματά τους. Σε Μητροπόλεως, Ελιάς, Βενιζέλου, Κεντρικής και Ανοίξεως η ροή των αυτοκινήτων ήταν κανονική με μία σχετική μείωση σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες. Παρόμοια κατάσταση σε Πιερίων, Μάρκου Μπότσαρη, Ακροπόλεως και Περιφερειακό. Πάρτε μια γεύση από την σημερινή κίνηση στους δρόμους της Βέροιας:












 







3 σχόλια:

  1. Μόνο γέροι κυκλοφορούν.ελεος δεν παίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο φράγμα αλικαμωνα το αδιαχώρητο και σήμερα...... θύμιζε καθαρή Δευτέρα και Πρωτομαγιά..... η αίσθηση ατομικης ευθύνης Ελληνίδων και Ελλήνων ανύπαρκτη!!!!!!
    Είμαστε τόσο ηλίθιος λαός τελικά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι είμαστε....ο ποιο έξυπνος,αλλα ηλίθιος λαός "γιατί είμαστε Έλληνες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ