Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε νέες εικόνες από το χιονισμένο Σέλι

Συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα οι νέες φωτογραφίες που μας έρχονται από το πιο γραφικό χωριό του νομού Ημαθίας. Τι και αν στη Βέροια υπάρχει συννεφιά, η περιοχή του Βερμίου συνεχίζει να είναι ντυμένη στα λευκά και το τοπίο είναι μαγευτικό. Η θερμοκρασία κατά την
διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από -3 έως 1 βαθμούς Κελσίου, ενώ το βράδυ ο υδράργυρος κατρακυλάει ακόμα και στους -4 βαθμούς. Αν και οι δρόμοι είναι σχετικά καθαροί, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο οδικό δίκτυο και οι οδηγοί να έχουν απαραίτητα τις αντιολισθητικές αλυσίδες μαζί τους. Δείτε τις όμορφες εικόνες από το χιονισμένο Σέλι:



















7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 6.... ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως κατάντησες ρε Σελι...Να χιονίζει , λιχο άχνη, τέλη Μαρτίου (!!!) και να χαιρόμαστε...Και πως σε κατάντησαν, να είσαι έστω και κατά σύμπτωση ( λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας) σε τέτοια ερημιά..Που ναι οι εποχές με το Χρυσό Ελάφι και τον Γκμοχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι αφυσικο να χιονιζει 24 μαρτη στο σελι, αφυσικο ειναι οτι δεν εχει χιονισει ολο το προηγουμενο διαστημα και αυτο το αναφερω γιατι ισως ειναι ενας ακομα λογος που εχει τετοια διασπορα ο κωρονοιος σε ολο το βορειο ημισφαιριο που περα ελάχιστων, αρκετα βορειων σημειων αγνοειται ο χειμωνας.οι ιοι σιχαινονται τις υψηλες αλλα και χαμηλες θερμοκρασιε και ευδοκιμουν σε υγρο καιρο και ημιτροπικο τροπικο κλιμα που αρχιζει να αναπτυσεται στο βορειο ημισφαιριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα τι κατσαμε!!! μεχρι τον Μαιο θα τον πιουμε κανονικα με αυτον το ιο...

      Διαγραφή
    2. ''...αφυσικο ειναι οτι δεν εχει χιονισει ολο το προηγουμενο διαστημα...''

      Στο Σέλι φίλε έχει να χιονισει νορμαλ περίοδο ( χειμωνα ) καλη ποσότητα καμια 20ετια...πανε τα παλια τα χρονια! Δεν υπαρχει χιόνι στην Ελλάδα..Εδω η Ευβοια, και η Κυμη μας κανει πλάκα..

      Διαγραφή
    3. οντως κανει 1καλη στις 7 απο θεμα χιονιου, αλλα χειμωνας δεν ειναι μονο το χιονι αλλα και ο παγετος. εγω δεν λεω το αντιθετο, απλα αναφερω οτι χρονο με το χρονο αποκταμε ενα ημιτροπικο υγρο κλιμα με πολη ζεστη ημερα πολη δροσια το βραδυ ανομβρια ,αποτομη αλλαγη με καταιγιδες και νερο που αναλογει σε ενα χρονο, ισχυροι ανεμοι, απνοια ουτε μισο μποφορ. ενδεικτικα ολοι θα εχουμε ζησει τη βεροια να βρεχει ενα μηνα η να εχει τουλαχιστον σε γωνιες γωνιες χιονι για εναμιση μηνα και ολα αυτα παρηλθαν

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ