Quantcast

http://picasion.com/

«Coffee Go»: Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας αλλά όχι τον αγαπημένο μας καφέ!

Φέρνουμε τον καφέ στα χέρια του οδηγού με ασφάλεια, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής
Μπορεί να έχουμε περιορίσει τις καθημερινές μας μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες, αλλά γιατί να μην φροντίζουμε να τις συνδυάζουμε, περνώντας για μια ταχύτατη στάση και από
το «Coffee go» για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια; Όπως ένας μυρωδάτος και τονωτικός καφές; Δεν μας έμειναν εξάλλου και πολλές... εξωτερικές απολαύσεις! Το κατάστημα «Coffee go», το μοναδικό drive through cafe της Βέροιας, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, προσαρμοσμένο στα νέα μέτρα προστασίας και τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, ώστε να φτάνει ο καφές στα χέρια του οδηγού με ασφάλεια, τόσο για τον πελάτη όσο και για το προσωπικό. 
Το «Coffee go» θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης, καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, για να προμηθευτείτε μεγάλη ποικιλία σε κρύο ή ζεστό καφέ, λαχταριστές σοκολάτες ζεστές ή κρύες, δροσερά milkshakes, γρανίτες και smoothies, σόδες, μεγάλη ποικιλία σε χυμούς και ζεστό ή κρύο τσάι, καθώς και πολλές επιλογές σε αλμυρά και γλυκά σνακ, κρύα σάντουιτς, donuts, κρουασάν, πιτούλες και άλλα...
Το προσωπικό του «Coffee go» θα βρίσκεται εκεί καθημερινά, να σας προσφέρει τον καφέ σας, με μάσκα (διατηρώντας πάντα το γλυκό τους χαμόγελο και πίσω από αυτήν), γάντια αλλά και πίσω από προστατευτικό τζάμι. Γιατί η προστασία σας είναι καθήκον μας!

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι όλα τα παρόμοια μαγαζιά της πόλης μας να λειτουργούσαν κατά αυτόν τον τρόπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ