Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η πιο όμορφη νύφη της Βέροιας

Ήρθε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ντύθηκε στα «λευκά», γοήτευσε τον φακό, μοίρασε όλη την αγάπη της και επέστρεψε στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για το γνωστό μοντέλο Μαρία Σιδέρη, η οποία επισκέφθηκε το Μακροχώρι, προκειμένου να δοκιμάσει το νυφικό που θα φορέσει στον διαγωνισμό
κομμωτικής και μακιγιάζ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» της Θεσσαλονίκης. Η εστεμμένη βασίλισσα των καλλιστείων, για μια ακόμη φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με το στιλ, όσο και με την γοητεία της. Η ίδια, βλέπει με ικανοποίηση τις μετοχές της στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο να έχουν εκτιναχθεί. Οι προτάσεις συνεργασίας διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ δεν αποκλείεται το προσεχές μέλλον, να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, μιας και οι πληροφορίες του veriotis.gr αναφέρουν πως της έχουν γίνει ήδη «κρούσεις» από Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Απολαύστε την Μαρία Σιδέρη στην φωτογράφιση της σε γνωστό ατελιέ του Μακροχωρίου:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ