Quantcast

http://picasion.com/

Άρωμα Βέροιας στο μαγευτικό Νυμφαίο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, τέσσερις κυρίες της Βέροιας αποφάσισαν να κάνουν την Κυριακάτικη βόλτα τους στο ονειρικό Νυμφαίο. Η εξόρμηση περιλάμβανε εξερεύνηση του φυσικού τοπίου, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του «Αρκτούρου», όπου βρίσκεται
το Καταφύγιο της Αρκούδας και βόλτα εντός του οικισμού. Εκεί γεύτηκαν νόστιμα τοπικά εδέσματα, ενημερώθηκαν για την πλούσια ιστορία του χωριού και έκαναν την απαραίτητη φωτογράφηση στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Ο λόγος για την Κατερίνα Κουκουτέγου, την Τασούλα Πίσκου, την Λαουρέλα και Μαρία Κωστίκου, οι οποίες άφησαν για λίγο τις οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και έκαναν ένα ταξίδι μέσα στην φύση.
Και οι τέσσερις γυναίκες εντυπωσιάστηκαν από τις σπάνιες ομορφιές του νομού Φλώρινας και επέστρεψαν στη Βέροια γεμάτες όμορφες αναμνήσεις και ωραίες εμπειρίες.
 

5 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον!!! Την άλλη φορά να μας πάρετε μαζί σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν σημερα 8 μαρτιου τιμουμε τις γυναικες που αγωνιστηκαν για τα εργασιακα δικαιωματα των γυνεκων ολου του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει πήρατε και εσείς τη δημοσιότητα που θέλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κορυφαίο θέμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ