Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο σενάριο: Η Βέροια σ' ένα χρόνο στη Super League;

✔️Αναδιάρθρωση ✔️Προσθήκες ✔️Πρωταθλητισμός
✔️Άνοδος
Σ' ένα μεγάλο «αλαλούμ» βρίσκεται το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, καθώς ολοένα και αυξάνονται οι φήμες που θέλουν την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών να βρίσκεται προ των πυλών. Αν
ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, συμφωνήσει τελικά με τις εισηγήσεις της Ε.Π.Ο., και προβεί στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, τότε θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις που θα επηρεάσουν όλες τις ομάδες. Καταρχήν, θα καταργηθεί η Super League 2, μια έμπνευση του προηγούμενου υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη που απέτυχε παταγωδώς και θα πάμε σ' ένα μοντέλο Football League με δύο ομίλους. 


Σ' αυτήν την περίπτωση, η Βέροια θα βγει διπλά κερδισμένη, καθώς αρχικά θα αποφύγει την φετινή χρονιά που έμεινε εκτός στόχων, ενώ θα καταφέρει να συμμετάσχει στην δεύτερη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως αν οργανωθεί σωστά και με τις κατάλληλες προσθήκες σε διοικητικό, τεχνικό και ποδοσφαιρικό ρόστερ, τότε θα μπορεί σ' ένα χρόνο να κερδίσει την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια.

Ένα απίστευτο σενάριο που αν πραγματοποιηθεί θα αποτελέσει ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» για τη «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί για ακόμη ένα χρόνο στην τρίτη κατηγορία, αλλά θα κυνηγήσει την συμμετοχή της στη Super League. 

Λέτε...;

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σενάριο φίλε δεν είναι ούτε για επιστημονική φαντασία. ....Μην γράφετε πράγματα που δεν γίνονται ούτε στα ονειρα μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ή να πάει πάλι στη 3η κατηγορία σε ένα χρόνο...σταματήστε επιτέλους να πουλάτε σανό σε μερικούς άσχετους με το ποδόσφαιρο, να τάζετε ανοδους και μεγαλεία...γιατί στο τέλος θα έχει...Καλαμάτα - Βέροια 3-0 ( ανευ αγώνος...) καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ