Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή: Απατεώνες μπαίνουν σε σπίτια για να ενημερώσουν για τον κορωνοϊό

«Μαϊμού» στελέχη του Υπουργείου Υγείας - Καλέστε αμέσως το 100
Νέο τρόπο να ξεγελάσουν ανυποψίαστους πολίτες βρήκαν επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι αυτή τη φορά την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, οι
δράστες, επικαλούμενοι πως είναι στελέχη του Ε.Ο.Δ.Υ. ή του Υπουργείου Υγείας, επιχειρούν να μπουν στα σπίτια προκειμένου να ενημερώσουν για τον κορωνοΐό ή να διανείμουν σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία, ενημερώνοντας τους πολίτες πως πρόκειται για απάτη, καθώς δεν υπάρχουν κλιμάκια Υπηρεσιών του ή του Ε.Ο.Δ.Υ. που επισκέπτονται σπίτια για τέτοιου είδους ενημερώσεις και συνιστά στους πολίτες να ενημερώνουν αμέσως το 100 αν πέσει κάτι ανάλογο στην αντίληψή τους. Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Με αφορμή καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, άτομα εμφανίζονται σε οικίες επικαλούμενοι πως είναι στελέχη του Ε.Ο.Δ.Υ. ή του Υπουργείου Υγείας, που ενημερώνουν για τον κορωνοΐό ή διανέμουν σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια, διευκρινίζεται ότι, κατόπιν πληροφόρησης από το Υπουργείο Υγείας, δεν υπάρχουν κλιμάκια Υπηρεσιών του ή του Ε.Ο.Δ.Υ. που επισκέπτονται σπίτια για τέτοιου είδους ενημερώσεις. Πρόκειται προφανώς για απόπειρα εξαπάτησης και στην περίπτωση που γίνει αντιληπτό τέτοιο περιστατικό παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνουν αμέσως την Αστυνομία (100).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ