Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Αναμένεται ανακοίνωση για απαγόρευση κυκλοφορίας

Πληροφορίες για διάγγελμα Μητσοτάκη στις 18:00
Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα και απόψε στις 6 ο πρωθυπουργός, με διάγγελμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινώσει την απαγόρευση μετακινήσεων των πολιτών, στο πλαίσιο της λήψης ακόμη πιο δραστικών
μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Στόχος είναι να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις που διαπιστώθηκαν από την Παρασκευή, ενώ θα επιτρέπονται μόνο αυτές προς εργασία, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Στις 19:00 οι υπουργοί Νίκος Χαρδαλιάς, Κυριάκος Πιερρακάκης και Βασίλης Κοντοζαμάνης θα εξειδικεύσουν τα μέτρα πλήρους περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως τη λειτουργία των τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας. Αναμένεται επίσης να ανακοινώσουν ότι οι πολίτες θα μπορούν με μηνύματα SMS , προς συγκεκριμένο αριθμό, να δηλώνουν -μέσω μίας ειδικής φόρμας- για το που θα κατευθύνονται.

Οι ανακοινώσεις με τα εξειδικευμένα μέτρα θα γίνουν στο Χαλάνδρι, όπου βρίσκεται ο Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για το σχέδιο «Άρτεμις» με στόχο την αντιμετώπιση του ιου στη χώρα μας που εισέρχεται σε νέα φάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα υποβολής SMS με συγκεκριμένες επιλογές (σ.σ. εργασία, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κ.λπ.) έχει επεξεργαστεί με μυστικότητα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης. Κάθε σκοπός μετακίνησης θα έχει έναν κωδικό και θα πληκτρολογείται. Στόχος της κυβέρνησης είναι με αυτόν τον τρόπο να σταματήσουν οι αναιτιολόγητες μετακινήσεις κι έξοδοι πολιτών που είχαν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους διοτι οι ελληνες θελουμε μια φορα καθε 30 χρονια μια χουντα να ερχόμαστε στα ισα μας.. Τωρα θα βγει ο παπαρης ο τοπικος κωλοτουμπας-γυρολογος και θα αρχίσει να κατηγορεί τους μηπως και τον λυπηθονε και τους δωσουνε καμια θεσουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα στο ισογειο που μενω να δεις τι καλα θα περασεις που μου λες και "επιτελους"..παλιοκαπιταλα, μεγαλοαστε...

      Διαγραφή
  2. Λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ