Quantcast

http://picasion.com/

Αντικαπνιστικός, Joker και κορωνοϊός στο μασκέ party της Έλλης - Ποιοι βραβεύτηκαν;

Συνεχίζουμε απόψε με βραδιά μπύρας με 3€!
Με μασκέ party συνεχίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στον πεζόδρομο της οδού Έλλης το 13ο Φεστιβάλ Καρναβαλιού που διοργανώνει το Σωματείο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Στο χορό των μεταμφιέσεων μπήκαν και τα καταστήματα
της Έλλης, που όπως κάθε χρόνο επέλεξαν ένα θέμα, ντύνοντας ανάλογα το προσωπικό. Αντικαπνιστικός και 1142, Joker και κορωνοϊός ήταν τα θέματα της επικαιρότητας που ενέπνευσαν τις μεταμφιέσεις τους, ενώ αρκετά ευφάνταστοι και... τολμηροί ήταν και όσοι ντύθηκαν και έκαναν την περαντζάδας τους από τον πεζόδρομο.

Ξεκινώντας να κατηφορίζεις την Έλλης... Το Public ήταν εμπνευσμένο από την ταινία Joker και τη Γκόθαμ Σίτυ, με το ανάλογο make up, κοστούμια για τους άνδρες και sexy outfit για τις γυναίκες. Το club Amnesia ντύθηκαν 1142, τη γνωστή γραμμή καταγγελιών για τον αντικαπνιστικό. Το bar Afros κινήθηκε σε Illusion ρυθμούς, με φλούο make up, ενώ στο bar Σπίτι ντύθηκαν όλοι πακέτα τσιγάρα, γυρίζοντας την πλάτη στο 1142! Τέλος, μπαίνοντας στο bar Φούρνος, μαζί με το ποτό σου έκανες και ένα γρήγορο check up, αφού εκεί μέσα ήταν όλοι γιατροί!
Ο κόσμος, αν και «μαγκωμένος», λίγο από την βροχή που έπεφτε όλη μέρα, λίγο από το κλίμα που δημιούργησαν οι ανακοινώσεις για ματαιώσεις καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού, μπορεί να μην έκανε την αναμενόμενη... μασκέ πασαρέλα αλλά αυτοί που επέλεξαν να ντυθούν, τράβηξαν τα βλέμματα, άλλοι με χιουμοριστικές μεταμφιέσεις και άλλοι με σέξι διάθεση.

Όπως κάθε χρόνο, στο μασκέ party της Έλλης έχουμε και βραβεύσεις. Φέτος, το καλύτερο ατομικό καρναβάλι αναδείχθηκε ο «Μοναχός», που κέρδισε ένα tablet, ενώ καλύτερο ομαδικό οι «Μάγισσες», που κέρδισαν μια φιάλη σε μαγαζί της επιλογής τους. 
Σειρά έχει απόψε στον πεζόδρομο η γιορτή μπύρας παρέα με την Heineken, με την μπύρα να προσφέρεται στα 3€. Λόγω των απρόσμενων εξελίξεων, το προγραμματισμένο για απόψε ψήσιμο κρεατικών και η μπάντα με τα χάλκινα, αναβάλλονται για μια βραδιά μετά το Πάσχα.

Δείτε φωτογραφίες:











Ο νικητής του ατομικού καρναβαλιού






Οι νικήτριες του ομαδικού καρναβαλιού







1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ