Quantcast

http://picasion.com/

Αναστέλλεται το επισκεπτήριο στο Γηροκομείο

Την προσωρινή διακοπή των επισκεπτηρίων αποφάσισε το του Γηροκομείου Βέροιας, προκειμένου να προστατεύσει από τον κορωνοϊό τους ηλικιωμένους που φιλοξενεί. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, αν κρίνεται αναγκαίο, θα δίνεται ειδική άδεια στους συγγενείς επισκέπτες, οι οποίοι δε θα πρέπει να εμφανίζουν κανένα σύμπτωμα λοίμωξης και θα οφείλουν να συμμορφωθούν με τους κανόνες προφύλαξης. Η ανακοίνωση του Γηροκομείου:

Το Δ.Σ. της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας», αποφάσισε για την προστασία των Ηλικιωμένων Τροφίμων του Γηροκομείου Βέροιας από τον κορονοιό, την προσωρινή αναστολή του επισκεπτηρίου στο Γηροκομείο Βέροιας.

- Καλό είναι να αποφεύγονται οι επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας, όπου όμως κρίνεται αναγκαίο, θα δίδεται ειδική άδεια επίσκεψης συγγενών - επισκεπτών.

- Οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι ενήμεροι για την εφαρμογή των προφυλάξεων επαφής (απολύμανση χεριών, χρήση μάσκας κλπ).

- Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη και η παραμονή στο Γηροκομείο Βέροιας, από συγγενείς - επισκέπτες που παρουσιάζουν οποιοδήποτε συμπτώματα ενδεικτικής λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (βήχα, πυρετό ή δεκατική πυρετική κίνηση, ρινική καταρροή κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ