Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακύρωση εκδηλώσεων Τουριστικού Ομίλου

Στην ακύρωση των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα της ποδηλατάδας και του περιπάτου στις Ανθισμένες Ροδακινιές προχώρησε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον κορωνοϊό. Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Δυστυχώς, οι
προγραμματισμένες για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 δράσεις του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας (ποδηλατάδα και περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές) ακυρώνονται. Παρόλο που επρόκειτο για δράσεις στην ύπαιθρο, η αναμενόμενη συμμετοχή περισσότερων από 500 ανθρώπων και η προσέλευσή τους από πολλά μέρη της Ελλάδας, μας επιβάλλει να προτάξουμε τα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας για τον κορωνοϊό.

Τονίζουμε ότι ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας & Video που αφορά μεμονωμένους συμμετέχοντες, ισχύει κανονικά σύμφωνα με την προκήρυξη.

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και την πολύτιμη στήριξη.

5 σχόλια:

  1. To μόνο που άξιζε τα τελευταια χρόνια απ τις ροδακινιές είναι τα άνθη τους...γιατί μετά ΄΄έρχεται η καταστροφή...''..Τώρα φέτος ούτε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε πάλι η Άνοιξη.
    Η γη μοιάζει με παιδί που έχει αποστηθίσει ποιηματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Τα Ανθη του Κακού''....(Σαρλ Μπωντλαίρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ειρωνεύεστε μια πετυχημένη διοργάνωση που προβάλει την πόλη. Να ξέρουμε πότε κάνουμε "πλάκα" και πότε μιλάμε σοβαρά. Η διοργάνωση τιμά την πόλη και είναι άκρως επιτυχημένη.
    Προσοχή λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ