Quantcast

http://picasion.com/

Το ξενοδοχείο «Αιγές» μένει ανοιχτό στην Ημαθία

Το ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» είναι αυτό που θα μείνει ανοιχτό σε ολόκληρο τον νομό Ημαθίας, έπειτα από τη χθεσινή απόφαση της πολιτείας για το κλείσιμο και των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας μέχρι 30 Απριλίου, με σκοπό την αποφυγή διασποράς  του ιού. Στην απόφαση αυτή, υπάρχει η υποχρέωση να παραμείνει ανοιχτό ένα μόνο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα κάθε νομού και τρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοινώθηκε και από την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, αν δεν υπήρχε απόφαση της τοπικής ένωσης ξενοδόχων, η κυβέρνηση θα προχωρούσε σε επίταξη ενός ξενοδοχείου. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρης Μάντσιος, όλα τα ξενοδοχεία της Βέροιας, αφού ενημερώθηκαν, απάντησαν αρνητικά, εκτός από το ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», που δέχθηκε να παραμείνει ανοιχτό.

Η απόφαση της Ένωσης Ξενοδόχων αναφέρει τα εξής:
«Από το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώθηκε η αναστολή της λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου, με την υποχρέωση να λειτουργεί ένα ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και τρία ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ευθύνη έπεσε στις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων για ενημέρωση των στοιχείων της μονάδος που θα παραμείνει ανοικτή στην κεντρική διοίκηση. Εάν δεν υπήρχε πρόταση της τοπικής ένωσης τότε γίνετε επίταξη με απόφαση υπουργού.

Μετά από ενημέρωση των ξενοδοχείων στη Βέροια και την γραπτή ή τηλεφωνική επικοινωνία όλα τα ξενοδοχεία απάντησαν αρνητικά έκτος του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ που δέχεται να παραμείνει ανοικτό.

Προσωπικά θέλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου με κάθε τρόπο και μέσο στη γενναία τούτη απόφαση της Αμαλία του Κωνσταντίνου και του Εμμανουήλ Παπαοικονόμου για έμπρακτη στήριξη της φιλοξενίας στην Ημαθία.

Η ευθύνη που αναλαμβάνουν είναι τεράστια και η συναδελφική στήριξη όλων μας είναι επιβεβλημένη.

Τα στοιχεία τους είναι Αιγές Μέλαθρον Hotel Διεύθυνση: Νέα περιφερειακή οδός Βέροιας - Νάουσας

Τηλέφωνο 23310 77777
e-mail: info@aigesmelathron.gr

Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου».

Με εκτίμηση
Δημήτρης Μάντσιος
Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας

5 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το Αιγές; Το καλύτερο ξενοδοχείο της Βέροιας δεν είναι το Αιγές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ (ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΩΛΗ) ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε και αντιστασιακοι!!
      τζαμπα θα ειναι η διανυκτερευση

      Διαγραφή
  4. Τα άλλα ξενοδοχεία που είναι ανοιχτά και έχουν λαθρομετανάστες τι γίνεται σφράγισμα εδώ και τώρα κουφάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ