Quantcast

http://picasion.com/

Με αυστηρά μέτρα προφύλαξης η κηδεία του πρώτου θύματος του κορωνοϊού

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου 21/3 τα στενά συγγενικά πρόσωπα, στον Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, περιφερειακό σύμβουλο και συνταξιούχο εκπαιδευτικό και πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, που «έφυγε» στις 12 Μαρτίου. Η κηδεία του τελέστηκε υπό αυστηρά μέτρα
προφύλαξης, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας, με την παρουσία μόνο των παιδιών του και λίγων στενών συγγενών εντός του ιερού ναού και λιγοστών φίλων που παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία εκτός του ναού.
Η σωρός του, έφτασε στον ιερό ναό, από το προσωπικό του γραφείου τελετών, που φορούσε προστατευτικές στολές, μάσκες και γάντια, σύμφωνα με όσα ορίζει η νομοθεσία για την τήρηση όλων των κανόνων για πιθανή μετάδοση του ιού. Το φέρετρο ήταν σφραγισμένο και τυλιγμένο με προστατευτικό κάλυμμα.
Μάσκες φορούσαν και τα μέλη της οικογένειάς του, δίπλα στο φέρετρο, ενώ η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε μέσα σε 15 λεπτά.

















2 σχόλια:

  1. Μαλλον για καυση πρεπει να πηγαινουν ..... σαν να υπαρχει ραδιενεργεια και μετα τον θανατο ειναι ... που να πεισεις την εκκλησια .... εδω με δυσκολια κλεισαν τισ λειτουργειες στο κοινο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ